A mi kis mozgalmunkról

Ott kezdődött minden, hogy egy vidéki kisvárosban, Salgótarjánban, egy faluról jött csaj kitűzött egy célt... A sport szerelmeseként, az egészséges életmód híveként csapatot szervezett... Ők pedig azt mondták: eddzünk ENIway, étkezzünk ENIway... Mára valóságos mozgalom lettünk, itt, északon, kicsiben...

Na de nem akarom senkinek sem azt hazudni, hogy ez az egész csak a gflex-ről , a Spartanról, vagy a sparrowbagről, tehát a funkcionális edzésről, vagy az egészséges életmódról szól... mindannyian tudjuk, akik itt vagyunk, hogy a siker - ha ezt nevezhetjük annak - nem csak ennek köszönhető. Egymásra találtunk elég sokan: hasonlóan gondolkodunk, hasonlóak a céljaink és ami a legfontosabb, komolyan csináljuk!

Elkezdtem valahol anno... kicsit félve, hogy ki mit szól, kicsit bátortalanul, tele kételyekkel, aggodalmakkal, DE tudtam mit akarok. Volt, aki vissza akart húzni, aki el akart bizonytalanítani, aki el akarta hitetni velem, hogy rossz, amit csinálok... Volt idő, hogy nagyon rosszul esett a bántás, a támadás, a szövetkezés, a rosszindulat, de mára rájöttem, hogy mindez teljesen lényegtelen... Nagyon sok erőt adott azonban akkor, az a jó pár ember, aki biztatott, hitt bennem és mellettem állt. Szóval köszönönet NEKIK!!!!!

ok-egy-eves-buli--10-.JPG

Egy év alatt aztán nagyot fordult a világ! Az életem gyökeresen megváltozott: az edzések, a programok és a vendégek száma hétről hétre nőtt. Az eddigi háziasszony, főállású anyuka szerepből ki kellett lépnem, át kellett szerveznem a hétköznapjaimat és szinte minden második hétvégémet Budapesten töltöttem: vagy képzéseken voltam, vagy szimplán gyakorolni, technikát csiszolni a profi edzőkollégáknál. Aztán hogy, hogy nem Gflex Expert Team tag lettem, majd Bánkuti Gabi Spartan csapatának tagja, Sparrowbag Team tag, Fit College Elit team tag és rendszeres résztvevője, óraadója az országos sportnapoknak. Hívtak, hívnak és én megyek, mert tanulni, fejlődni csak így lehet.

Na de mit is akarok ezzel mondani?

Annak idején, amikor 5 évig a megyei hírlapnál dolgoztam, hasonló elánnal tettem a dolgom . Szerettem írni, belemélyedtem a helyi közéletbe, a politikába… akkor is voltak elveim, amikhez ragaszkodtam, s én ha elkötelezem magam valami mellett, akkor rendíthetetlenül ki is állok mellette…. Nos egy napilapnál, kampányidőszakban ez nem túl szerencsés…. Sohasem felejtem el, amit az akkori főszerkesztő mondott nekem: „ te egy forradalmár vagy Enikő, egy harcos, akinek ott kell állnia az első sorban, és téged az sem érdekel, ha lőnek, sőt ordítasz, hogy ide lőjjetek!!! így nem lehet…” aztán csak ennyit mondtam neki: ”DE, CSAK ÍGY LEHET!”

Hogy mindezt miért osztom meg veletek? Azért, hogy lássátok, tök mindegy, hogy az élet mely területén dolgozunk, az elveinkért, a véleményünkért, a vélt vagy valós igazunkért mindenütt kiállhatunk! A céljainkért így vagy úgy, de harcolnunk kell! Van, akinek egy adott élethelyzettel, van, akinek egy betegséggel, s van, akinek önmagával kell megküzdenie. Harcosok vagyunk mind, akik itt egymást támogatjuk, akiknek egy hatalmas lökést ad az edzés, a sok-sok közös program a mindennapokhoz. Ezek vagyunk mi….. a klub, vagy a szekta…ahogy, itt helyben neveznek minket...

Életképek a csapat, a klub hétköznapjaiból ITT láthatók de sokat elmond rólam, rólunk a 2015-ös évzáróra készült kisfilmünk is:

Edzés: Szeles Enikő

3100 Salgótarján, Rákóczi út 78.

Telefon: +3620-280-7178

E-mail: szeles.eniko@toldinet.hu

Támogatónk

Andromeda