Alap Gflex

Az első szerelmem a Gflex volt, s ez a vonzódás a mai napig tart. Sokat köszönhetek a gflex hazai nagy mesterének, Krasznai Gábor edzőnek, akitől rengeteget tanultam, tanulok.

Szeretem a gflex-szet, mert tudatosságra tanít, türelemre int és nem tűri a kapkodást. Olyan gyakorlatokkal dolgozunk, amelyek megtanítják a laikust is arra, hol a tricepsze és a haránt hasizma... Egy külső szemlélő számára lehet csak egy "kötelet rángatunk és akrobatizálunk" - hallottam már ilyet. Valójában az agyi-izom kapcsolat kialakulására próbálom rávezetni a vendégeimet, mivel szeretem, ha tudják, hogy adott gyakorlattal milyen izomcsoportra dolgozunk, hol kell érezni azt... megtanítom őket, hogy észrevegyék a helytelen testtartásukat a gyakszik kivitelezésekor, majd tudják korrigálni azt. A haladókkal - akiknél már kialakult az izomtudat- komoly, összetett gyakorlatokat is kipróbálunk. Köredzések alkalmával azonban csupán az egyszerű, alap gyakorlatokat szoktam alkalmazni.

Nos, egy kezdő Gflex órán az eszköz használatával ismerkedhetnek meg a hozzám látogatók: itt lassan, fokozatosan tanítom meg az alapmozdulatokat. Erre leginkább személyi edzések keretében van lehetőség, illetve kiscsoportos különórán.

Jelenleg csütörtökönként 18:00-tól kapcsolódhatnak be az újoncok és persze a régi csapattagok is ezekbe az edzésekbe! Itt módjukban áll kipróbálni és megtanulni az eszköz helyes használatát. Ha szeretnél jönni mindenképpen hívj előtte! (20-280-7178)

A vendégeim azt szokták mondani, hogy "aljas kis eszköz" ez, hiszen itt nincs ugri-bugri, itt nem kell kiköpni a tüdőd, de úgy megdolgoztatja a mélyizmokat, hogy azt nem csupán az edzés másnapján, hanem harmadnap is érzni fogod. Nagyon alattomos, ugyanakkor nagyon hatékony is.

 

Edzés: Szeles Enikő

3100 Salgótarján, Rákóczi út 78.

Telefon: +3620-280-7178

E-mail: szeles.eniko@toldinet.hu

Támogatónk

Andromeda