Rólam mondják

  • Nagy Tamás, Fleet Co-Ordinator, sportedző

    Miért Enikő? 3 okból.

    1. Mert ő egy valódi egyéniséggel rendelkező nő (ami manapság ...

    Tovább

  • Kékesi Tifani, tanuló

    Az edzések jó hangulatban, a legújabb zenékkel és egy remek edzővel telnek, aki biztat, megdicsér ...

    Tovább

  • Gál Évi, kereskedelmi képviselő, sportedző, spinning és jóga oktató

    Enikővel első alkalommal 2013-ban, Budapesten a Fittarénán találkoztam, ahol ő is edzést tartott: igazán ...

    Tovább

  • Harsányi Szilvia, tanárnő

    Igazán felemelő érzés egy olyan csapatban edzeni, ahol garantáltan azonos dolog mozgatja az embereket; ...

    Tovább

  • Olasz Zsóka, könyvelő

    A kezdetek kezdetétől járok Enikőhöz, immár harmadik éve. A benne lévő hatalmas energia ...

    Tovább

  • Babus-Kisbalázs Dóra, gyógytornász

  • Miklós Ádám, tanuló

    Én még újonc vagyok, de úgy érzem, hogy már egy csapatba tartozom. Enikő edzésein ...

    Tovább

  • Több mint 20 éves harcművészeti múlttal a hátam mögött és mint StrongFirst Girya ...

    Tovább

  • Kakuk László Krapu

    Szerintem csak elég a képeit nézni, máris rájön az ember ki is ez a csaj?! Mivel is foglalkozik? ...

    Tovább

  • Zsíros István, nehézgépkezelő

    Számomra fontos, hogy az edző hiteles legyen, a megjelenésén lássam azt a munkát, amit velem ...

    Tovább

  • Gábor Tamási, közgazdász, faipari mérnök

    Változatos edzések, a határokat feszegetve, egy állandóan mosolygós csapattal. Kiszakadsz ...

    Tovább

  • Jakab Norbert, váltókezelő

    Én egy éve, kíváncsiságból kerültem Enikőhöz edzeni,ugyanis annyi sok jót ...

    Tovább

  • Siraki Dóra

    Két és féléve kezdtem el az edzést Enikőnél. Kezdetben borzasztó nehéz volt ...

    Tovább

  • Lerner Réka, tanuló

    Én azért választottalak edzőmnek,mert inspirál a személyiséged és az életmódod.Te ...

    Tovább

  • Szalainé Forgács Klaudia

    Hogy ki is Szeles Enikő? Az edzőm... az egyetlen....

    Egy EMBER, aki keményen, elszántan halad a maga útján,felveszi ...

    Tovább

  • Tóth Zoltán, ToZó, testépítő világbajnok, nemzetközi bíró

    Enikőt nagyon agilis, törekvő és energikus személyiségnek ismertem meg, kedvessége mellett igen keménykezü ...

    Tovább

  • Bánkuti Gabriella, fitnesz világbajnok

    Enikő, abszolút pozitív kisugárzású, kiváló kommunikációjú, megfelelő ...

    Tovább

  • Preisler Zsolt, rendszergazda- szerviztechnikus

    Sok-sok év kihagyás után, bő egy éve kezdtem el újra sportolni. Célom ...

    Tovább

  • Harazin Regina, tanuló

    Képzelj el egy 14 éves lányt: önbizalom hiányos, utál sportolni, mindemellett túlsúlyos. ...

    Tovább

Regisztráció az eddzENIway Klubba

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Blog legfrissebbek
Címkefelhő
SVT (1), Sztorik (13), TAF (4), Taf (1), akadályfutás (1), diéta (1), eddzENIway diéta challange (1), gflex (2), ha összefogunk (2), jegyzet (74), laskafesztivál (1), legion run (1), motiváció (1), notes (4), rendszeres testmozgás (1), spartan (1), srtg (2), sztorik (3), tábor (17), videó (5), ztorik (1), Úti (11), úti (4),

Bejegyzések 2016. augusztus hónapban

Szétszakadni.....

2016/08/30 Címkék: jegyzet.


Napi átlag 40 emberrel vagyok kapcsolatban… és abból mindenki, kivétel nélkül MINDENKI akar egy picit belőlem…érthető, hiszen azért csak a személyemért választottatok edzőtöknek (ha már egyszer nem lehetek a legolcsóbb a városban…:D )
Szóval volt nemrégiben egy vitám az urammal…azt mondja az a baj veled, hogy nem tudsz nemet mondani NEKIK…..
Először pasis hisztinek véltem, de elgondolkodtam… tényleg mindenki csak egy icipicit akar belőlem, csak vele, csak akkor és csak azért legyek megértőbb, elfogadóbb, elnézőbb… csak egy perc, csak egy üzi, csak ez, csak az…. Aztán szépen lassan leszívtok…nem akartok ti rosszat, csak a figyelmemet, ugyan úgy, mint a férjem, a gyerekeim…. Én meg ha nem kapok észbe itt ülök a gép előtt és azt veszem észre elment a napom anélkül, hogy érdemben a családommal foglalkoznék… mert hosszú-hosszú üzeneteket olvasok és válaszolok és megint csak írok....
Mindannyiunk életében vannak nehéz helyzetek, nehezen megoldható problémák és én hálás vagyok, hogy bíztok bennem és sok-sok mindent megosztotok velem… vagytok egy jó páran akikkel nagyon közeli, régi és mély a kapcsolat…. s az is tény, hogy mind ugyanazt várnátok el tőlem, mint régen… csak ez már nem megy…régi és új ismerősök, szomszédok, barátok, haverok és még sorolhatnám... ha ugyan annyi időt fordítanék mindenkire szétcincálnátok…darabokra….
Muszáj keménynek és erősnek lennem, muszáj tudnom hol a határ, muszáj egy vonalat húznom, h eddig és nem tovább…muszáj NEM-et mondanom!! 

Nem tudom a gondjaitokat a magamévá tennem és nem is akarom… Kristóf szokta nekem mondani, hogy Enikő, ez nem a te harcod….és igaza van… igyekszem NEKTEK adni magamból, mert tényleg megérdemlitek… DE NEM TUDOK és nem is akarok szétszakadni...  Nem tudok és nem is akarok mindenki barátja, barátnője lenni!
Legyen elég a szeretetem, érjétek be ennyivel, mert a családomnak nagyobb szüksége van rám.
KÖSZÖNÖM!

csaladka.jpg


campENIway IV. Velencei tó

2016/08/29 Címkék: tábor.

2016. aug 25-28-ig zajlott a campENIway IV. a velencei tónál, gyönyörű környezetben, a barátságos, vendégszerető Juventus hotelben, szikrázó napsütésben, 22 gyerekkel és szüleikkel…szinglikkel vagy csak egyedül érzezőkkel… olyan emberekkel, akiknek a hétköznapjuk része a sport, a klub, az eddzeniway…. A négy nap alatt mintegy kilencven eddzeniwayes fordult meg a táborban....

IMG_7507.jpg

Egyetlen hangos szó, bárminemű vita és mindenféle elégedetlenkedéstől mentes táborra sikeredett a mostani, pedig minden eddiginél nagyobb volt a létszám! Számomra ismét bebizonyosodott, hogy ha jó emberekkel vesszük körbe magunkat mi magunk is feltöltődünk, jobbá leszünk, energiát nyerünk!

IMG_7216.jpg

A csapattagok önzetlensége, jóindulata és egymás iránti tisztelete most különösen szembetűnő volt: gyakorlatilag minden felnőttnek 22 gyereke volt….. Pásztor Timi csapattag külön köszönetet érdemel, hiszen fáradhatatlanul gyártotta az eddzeniway csillámtetkókat felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt, melyek a velencei strandon is nagy sikert arattak… Preisler Zsoltnak örök hála a fotókért, a szálloda vezetésének, dolgozóinak a rugalmasságukért és a barátságos hozzáállásukért, DJ Tinánnak a zenéért, Kalapos Anettnek ismét a rengeteg segítségért.

Köszönöm, hogy a klub eszközeit ez alkalommal mindenki a sajátjaként kezelte, vigyázott rá, óvta és elpakolta azokat és tényleg semmi sem veszett el, vagy rongálódott meg. Igaz, a kánikula kicsit felülírta az eredeti tábortervet, de így is elmondható, hogy darabra 12 edzésen vehettek részt a táborlakók mintegy 10 különböző funkcionális eszközt használva. De jutott idő strandolásra, wakebordra, tó körüli bringázásra és kártyapartira is.

Külön öröm volt számomra, hogy itt, a tóparton ünnepelhettük a klub fennállásának 3. évfordulóját, amit egy kerti grill partival és egy 100 szeletes tortával koronáztunk meg. A véletlen műveként, vagy a sors akaratából pont az ünnepség napján ismételte az RTL klub azt a stroops edzést, amit még a nyár elején vettünk fel a Fitt Mánia elnevezésű műsorban, itt a Facebook linkje.

 IMG_8193.jpg

Így a harmadik szülinapra szerintem elmondható, hogy egy igazi nagy családdá értünk! Elég csak végignézni a Preisler Zsolt által készített táborfotókat, önmagukért beszélnek!

 


A késleltetett 3. szülinapunk magójára……

2016/08/27 Címkék: jegyzet.

Jó tudni, hogy azzal azért MINDENKI tisztában van, hogy ez a csapat 2013-tól alakult, onnantól, hogy elkezdtetek edzeni ITT, NÁLAM! A legtöbben addig nem is tudtatok egymás létezéséről sem…. Sokan ITT lettetek barátok, jó ismerősök.... sokatoknak itt vált szenvedélyévé a funkcionális edzés, sokan ITT, NÁLAM ismertetek meg rengeteg új eszközt, új edzésformát... Ez EGY csapat, Szécsénytől, Bátonyon és Pásztón(!) át Salgótarjánig, amit bármilyen szerénytelenül is hangzik, de igen, ÉN kovácsoltam össze... EGYEDÜL! Én voltam olyan bátor és ruháztam be eszközökbe- az első 5 db gflex-szet az uram vette és azt mondta, na kíváncsi vagyok mit hozol ki belőle…. :D onnantól én vettem az ötödiket, a huszadikat.. mindent…én gyűjtöttem össze a pénzt az első garnitúra eddzeniway ruhára, mert hittem abban, hogy van rá igény…..

Szóval én mentem és hirdettem edzést, hogy majd csak lesznek, majd csak jönnek.... de ugye erre meg kellett érnem….. nem 20 vendéggel a hátam mögött béreltem ki a Madáchot….aztán  én vállaltam a veszekedést a férjemmel, hogy már megint mit találgatok és én hagytam ott a három gyerekem akár két órácskára is, h megvalósítsam, amit kigondoltam… legyen az edzés, tábor, továbbképzés, akármi…

Három év alatt megtartottam egy pár órát mondjuk olyan 4000 körül… (most hagyd abba a számolgatást, TE, aki még a családi üdülésem is képes vagy kiszámolgatni! :D ) két-három főnek is tartottam már csoportos órát, meg 100 főnek is…. Igen, van hogy 25-en vannak egy edzésemen, van hogy 12-en és van, hogy hárman… Akik három éve rendszeresen megtisztelnek a bizalmukkal, azok igen is megtartom, ha csak ketten vannak is, mert ennyi jár nekik és mert edzés nem maradhat el….ez az én filozófiám…

Szóval sokatok bizalmát elnyertem, de tény olyanok is vannak, akik köszönik szépen, de nem kérnek belőlem… remélhetőleg ők már megunták a színészkedést és nincsenek itt…..

Nos, lepődtem már meg emberek viselkedésén s kaptam már sok pofont, olyanoktól, akiktől nem vártam volna, szembesültem már vele, hogy amit másoknak önzetlenül adtam, felkínáltam azt egy pillanat alatt elfelejtik, ha az érdekük azt diktálja…. Szar megélni, hogy akit egykor jó szívvel beengedtem az otthonomba az most alig akar az utcán is köszönni…  próbáltak már mindenféle alattomos pletykával befeketíteni, de nem ment.... ITT vagyok még most is... tudom, három év nem nagy idő, de ha belegondolsz abba, hogy más karrierjébe 15 év alatt sem történik ennyi minden ezen időszak alatt, akkor kicsit átértékelődik az egész.....

Tehát annak tükrében, hogy tudom, a copy+paste milyen jól működik minden téren, csak annyit tanácsolnék mindenkinek, hogy ezekre a kérdésre SOHA ne felejtse el a választ:

  1. Honnan jöttél?
  2. Ki segített, állt melletted, támogatott utad során?  
  3. Ki fordult ellened?
  4. Mi a célod?

 

 


én így képzem tovább magam....

 javitott2.jpg

Hogyan motiválódik egy edző, aki mondjuk napi szinten tart 20-30 fős csoportnak is edzéseket, akit nem ijeszt meg a 80-100-as létszám sem, akinek 5-6 edzés „levezénylése” a napi rutin része???
Kell egy teljesen új terület, kell a „szűz talaj”, ahol te is kezdő lehetsz, ahol végigjárhatod az újoncok, „bénázók” útját, ahol szembesülhetsz vele, hogy milyen 37 évesen nekiveselkedni egy merőben új dolognak….. küzdeni a gyakszikkal hosszú hónapokon át, elfogadni, hogy MÉG nem megy, s türelmesen kivárni, amíg kész leszel rá közben gyakorolni, gyakorolni hogy végre meg legyen, szép legyen….
Szlávy Eszter Rúdsport Akadémia KÖSZÖNÖM a motivációt! 

Sokat jelentett nekem idén is a nyári továbbképző rúdfitnesz edzőtábor, ahol rengeteg új dolgot tanultam. A rúd nemcsak egy újabb trerület számomra, hanem egy olyan hobbi, ami kikapcsol, feltölt és új lendületet ad... Szlávy Eszter Rúdsport Akadémiáján pedig a legjobbaktól van lehetőségem tanulni.

csak mert az új dolgok kipróbálása motivál és önfejlesztésre sarkall...... karikan4.jpg

 


Edzés: Szeles Enikő

3100 Salgótarján, Rákóczi út 78.

Telefon: +3620-280-7178

E-mail: szeles.eniko.eddzeniway@gmail.com