A második nagy szerelem: a hazánkban Bánkuti Gabriella által meghonosított, SPARTAN TRAINING, amely a klubban zajló edzések alapját képezi: itt spatran- fitt,-bodyweight, -girja és -fighter edzésekről van szó.

Egyrészt saját testsúlyos gyakorlatok millióegy változata, ahol visszanyúlunk az alapokhoz: pókok, rákok, medvék, kaméleonok leszünk és izgalmas páros gyakorlatokkal, illetve egy-két funkcionális eszközzel tarkítjuk az edzést. Maximálisan kihasználjuk a testünk adta lehetőségeket a finn nagymestertől, Antti Nurmi-tól tanult módon. De van, hogy bevadulunk és gumiabroncsot, baseball ütőt, box- zsákot, ütő-, rúgó párnát is használunk az edzéseken.

A salgótarjáni termem nagy előnye, hogy egy fákkal körülvett hatalmas kert is tartozik hozzá, ahol egy kültéri funkcionális állványon is dolgozhatunk, ha az időjárás engedi. Itt nem steril a környezet, a körülmények valóban spártaiak, hiszen a gumiabroncsok kintiek, koszosak, a talaj poros és bármelyik pillanatban változhat az időjárás. Sokak kedvence mégis a kerti edzés, hiszen a megyeszékhely belvárosában ugyanakkor szinte az erdő közepén tombolhatják ki magukat a csapattagok egy fársztó munkanap, vagy iskolnap után.

Edzés: Szeles Enikő

3100 Salgótarján, Rákóczi út 78.

Telefon: +3620-280-7178

E-mail: szeles.eniko@toldinet.hu

Támogatónk

Andromeda