A Stroops® termékek segítségével jelentősen fejleszthető az erő, állóképesség, gyorsaság, illetve a robbanékonyság. Az USA-ból származó termékcsalád minden eszköze Slastix technológián alapul, melynek megalkotása hatalmas lépést jelent a funkcionális edzések terén. Mára több ezer élsportoló használja felkészülései során a termékcsalád eszközeit, továbbá számos sportszervezet elismeri és ajánlja a márkát az egész világon. Fontos még megemlíteni, hogy az élsporton túl a rehabilitáció területén is sikerrel használják a Stroops termékeket.

De mi is ez??? A hagyományos gumikötelekkel ellentétben, – melyek súlyos sérüléseket okozhatnak – a Slastix® rugalmas kötelek mindegyike egy külső védő burokkal van ellátva, amely egyrészt nemcsak a sérülés kockázatát küszöböli ki, hanem a speciális gumit gyakorlatilag elnyűhetetlenné teszi az által, hogy védi az UV sugárzástól, elhasználódástól és a túlnyúlástól.

Az edzéseimen jelenleg három Stroops termékkel ismerkedhetsz meg:

-A Fit Stic Pro eszközzel például számos asszimetrikus mozgást végezhetünk, amelyeknek szerepe elengedhetetlen a stabil Core kialakításához. A felsőtest egyoldalas toló, illetve húzó mozgásai például az elsődleges mozgató izmok mellet bekapcsolja a sok esetben "alvó" stabilizáló és neutralizáló izmokat. Ugyanez az helyzet az alsó végtag egyoldalas mozgásaival, ahol a középső farizom aktiválásával kiküszöbölhetjük a guggolásnál előforduló "X-láb"-at. Az olyan gyakorlatok, mint az egykezes evezés vagy bolgár guggolás segítenek a mozgatórendszer asszimetriájának korrigálásában is, mely komoly rizikófaktor a sportban.

- Accelerator:

Mindegy, melyik sportot űzöd: ha a legjobb akarsz lenni, eddz a legjobbal! A Stroops® Acceleratort™ a sebességnövelésre és az erőfejlesztésre tervezték. Bármi is legyen a célod, az Accelerator megadja neked azt az edzésterhelést, amire mindig is vágytál! Plyometrikus mozgások sokaságát hajthatod végre vele, ezáltal emelve magasabb szintre az edzésed! Azt gondoltad eddig, nehéz a sprintelés? Az Accelerator új lehetőségeket ad számodra! Az Accelerator a láb edzésére lett kitalálva, de kis kreativitással az egész testre ható mozgások kivitelezésére is kiválóan alkalmas. 

- Son of the Beast

Ez az eszköz az, mely harcba száll veled, gondoskodik róla, hogy megvalósítsd célod, legyen az kardió, erő vagy épp funkcionális képességfejlesztés.
A Son of the Beast™ rengeteg lehetőséget rejt magában – legyen szó a core izmokat megcélzó rotációról, a core izmok stabilitását fejlesztő oldalirányú mozgásról, az alsótest izmait erősítő hátrafutásról vagy az állóképességről. Nagy körméretének köszönhetően a sportoló küzdőereje minden alkalommal nő, amikor a Son of the Beast™-tel edz.

webre.jpg

Edzés: Szeles Enikő

3100 Salgótarján, Rákóczi út 78.

Telefon: +3620-280-7178

E-mail: szeles.eniko@toldinet.hu

Támogatónk

Andromeda