Rólam mondják

Albertus Nandor, személyi edző a Fitness First gymben, Londonban

Nandi.jpgTöbb mint 20 éves harcművészeti múlttal a hátam mögött és mint StrongFirst Girya oktató azt mondom: Enikő edzései  nem az erő illuzióját adják, ott tényleg keményen kell dolgoznod.  Nem kér lehetetlent, csak olyat, amire ő is képes, megmutatja hogyan lehet edzeni és ezzel motiválja a többieket. Az általa képviselt kiscsoportos formátum remekül működik, a csapattagok húzzák egymást, biztos hogy mindenki keményebben edz mint azt egyedül tenné. Órái változatos kihívást adnak, miközben gondosan felépítetten, erőt, állóképességet, mobilitást és robbanékonyságot fejlesztenek. Az ő edzésmódszerével látványos eredményeket értem el londoni klienseimnél. Rendkívül hiteles oktatónak tartom őt. (2014.)

 

Bánkuti Gabriella, fitnesz világbajnok

Bankuti-Gabi.jpgEnikő, abszolút pozitív kisugárzású, kiváló kommunikációjú, megfelelő szakmai tapasztalatokkal és anatómiai tudással rendelkező, hivatalosan is végzett Spartan Fighter és Spartan Girja oktató. Példa minden olyan Hölgy számára, akik, a mentségeket keresik, hogy miért nem sportolnak a szülés után. 17 éves munkásságom alatt, nagyon kevés ilyen ambiciózus, és precíz személlyel találkoztam. Szeretem nézni, ahogy ő tanít, mert egyszerűen élvezi és szereti, ez pedig az igazi hivatás fő lényege.

Mindenkinek tiszta szívből ajánlom Enikő páratlan tudását, személyiségét, amivel a legjobbat hozza ki, minden egyes tanítványából. (2014.)

 

Gábor Tamási, közgazdász, faipari mérnök

Tamasi-Gabi.jpgVáltozatos edzések, a határokat feszegetve, egy állandóan mosolygós csapattal. Kiszakadsz a hétköznapokból, a letelt óra végén meghalsz, mégis feltöltődsz energiával. Büszke leszel magadra, hogy ismét kihajtottad magad, végig küzdöttél, melyet nemcsak magadnak, de az állandóan biztató, és összetartó kis társaidnak is köszönhetsz! Eddz keményen, vagy menj haza! (2015.)

Gál Évi, kereskedelmi képviselő, sportedző, spinning és jóga oktató

galevi.jpgEnikővel első alkalommal 2013-ban, Budapesten a Fittarénán találkoztam, ahol ő is edzést tartott: igazán lenyűgözött közvetlensége, odafigyelése, helytelen testtartás ott bizony nem maradt kiigazítatlanul.

Nem sokkal ezután egy kedves ismerősöm meghívására ellátogattam Pásztóra egy G-flex órára, amit nem kis meglepetésemre szintén Enikő tartott. Igazán jó hangulat és kemény munka jellemezte az edzést, ahol a differenciálás is nagy szerepet kapott, hiszen különböző felkészültségű emberek voltak jelen. Mivel úgy gondoltam, a saját sportedzői tevékenységemet is kiegészíthetném a G-flex tudományával, ezért amikor tehettem, részt vettem az óráin, mivel fejlődni, tanulni szerettem volna. Néhány alkalommal volt szerencsém a salgótarjáni csoport életébe is betekinteni, ízelítőt kaphattam abból, milyen sokszínűen lehet edzést tartani, hogyan lehet egy csoportot összekovácsolni, motiválni. Nem vitás, Eni mestere ennek! Példaként szolgál a számomra, remélem lesz még lehetőségem az általa vezetett edzésen részt venni, és remélem fel tudom venni a remek csapatának ritmusát! :) (2014.)

Harazin Regina, tanuló

Regi.jpgKépzelj el egy 14 éves lányt: önbizalom hiányos, utál sportolni, mindemellett túlsúlyos. Nem túl boldog, igaz? És most képzelj egy 17 éves lányt: szereti önmagát, imádja a kettlebellt, és nem rég egy giri sport versenyen vett részt, ahol kategóriájában első helyezést ért el. Elmondok valamit: Mindkettő én vagyok, vagyis az első csak voltam. Velem ezt tette az Eddzeniway. Megismerkedtem olyan emberekkel, akik korban, érdeklődési körben teljesen különböznek tőlem, de az edzéseken mind ugyanazért, egymást támogatva „szenvedtünk”. Enikőre nem csak a testemnek, de a lelkemnek is szüksége van. És természetesen a „még 40 másodperc” és a „van még egy kör” mondatok megtanítottak arra, hogy sokkal többet birok annál, mint valaha is képzeltem. (2015.)

Harsányi Szilvia, tanárnő

szilvi.jpgIgazán felemelő érzés egy olyan csapatban edzeni, ahol garantáltan azonos dolog mozgatja az embereket; az igény a hatékony, jó hangulatú edzésekre férfiaknak, nőknek egyaránt. Változatos mozgásformákkal, folyton bővülő eszközkészlettel és hatalmas motivációval teli egy-egy óra. Kőkemény, nyitott és összetartó csapat az Enikőé, büszke vagyok rá, hogy a tagja lehetek! (2015.)

Jakab Norbert, váltókezelő

Norbi-most.jpgÉn egy éve, kíváncsiságból kerültem Enikőhöz edzeni,ugyanis annyi sok jót hallottam (az akkor még csak G-flex) edzéseiről, úgy hogy gondoltam, kipróbálom. Mivel sosem voltam aktív sportoló eleinte nehezen ment a mozgás, de Enikő türelmes volt velem és minden mozdulatot megmutatott pontról pontra. Rájöttem,hogy ezek az edzések nagyon jók, hiszen itt minden porcikám és izomcsoportom megmozgatom. Aztán jöttek új eszközök mint pl. a sparrowbag vagy a girja (ami az egyik kedvencem lett) és az edzések is egyre változatosabbá váltak. Mindamellett, hogy azóta rendszeresen mozgok, egy év alatt sikerült 18 kilótól is megszabadulni. Enikőben nemcsak egy nagyon jó edzőt, hanem egy kiváló embert is megismertem. Ő nemcsak motiválja az edzeni vágyókat, hanem egyelőként kezel mindenkit, legyen az kövér,öreg vagy gyerek. A csapata pedig, amit össze kovácsolt, fantasztikus. (2014.)

Kakuk László Krapu

Krapu.jpgSzerintem csak elég a képeit nézni, máris rájön az ember ki is ez a csaj?! Mivel is foglalkozik? Jah... egy edző! Na de milyen??? Meg hogy néz ki?! Biztos a genetika! Aha! Az! Nem mint egy átlag ember! Mint egy valódi edző! Bemész a terembe, leszakad a fal, annyi képzői diploma lóg rajta! Gondolom tudja mindenki, hogy azt nem a két szép szemedért adják! El kell járni "igenis" a képzésekre saját pénzen... tanulni, megtanulni, hogyan is add tovább annak az embernek, aki bejön az utcáról! Ne csak mindig egy gyakorlat legyen... nemcsak mindig G-flex, vagy zsák, akár girja... itt kaphatsz mindenből: minden órán mást és mást! Plusz meg kell ismerned valójában kivel állsz szemben, ki ez a nő! Súghatnak a háta mögött össze a "jóakarók", irigykedhetnek. Van is mire! De akkor is! Ő az az ember, aki szívét, lelkét bele adja! Mindig szervez újnál újabb programot, eseményt, vagy éppen versenyeket, akadályfutásokat... Nem magáért! Értünk! Értetek! Nos... ahogyan a mesében mondják: Aki nem hiszi, járjon utána! Ott majd megtudja mit kap "ezernégyért"! De egy biztos! A fejlődést érezni és látni is fogja magán! Én is neki köszönhetek sok mindent! Ő az én edzőm: Szeles Enikő (2017.)

Kékesi Tifani, tanuló

Tifi.jpgAz edzések jó hangulatban, a legújabb zenékkel és egy remek edzővel telnek, aki biztat, megdicsér és motivál. Minden edzés változatos és mindig új feladatokkal dobja fel az órát Enikő. Mióta hozzá járok nagyon sokat fejlődtem testben és lélekben is. Egyszerűen imádom! ( 2015.)

Lerner Réka, tanuló

Reka.jpgÉn azért választottalak edzőmnek,mert inspirál a személyiséged és az életmódod.Te mutattad meg milyen jó érzés kitartóan,keményen edzeni és elérni a céljainkat.Engem mindíg motivál ahogyan bíztatsz és mindenben segítesz.Olyan edző vagy,akire az ember felnéz és feltétel nélkül megbízhat benne,mert mindenkiből ki tudod hozni a legjobbat. (2015.)

Miklós Ádám, tanuló

dam-portre.PNGÉn még újonc vagyok, de úgy érzem, hogy már egy csapatba tartozom. Enikő edzésein van motiváció, ami számomra hiányzott a konditeremben. Ő változatos edzéseket tart, a monotonitásnak nyoma sincs, mindig van valami új kihívás, egy új akadály, amit le kell küzdenem. Sajnos még nem megy úgy, ahogy szeretném de biztos vagyok benne, hogy itt sokat fogok fejlődni, erősödni. (2015.)

Nagy Tamás, Fleet Co-Ordinator, sportedző

Tomi.jpgMiért Enikő? 3 okból.

1. Mert ő egy valódi egyéniséggel rendelkező nő (ami manapság igen ritka) aki nem bújik olyan általános kifogások mögé mint pl a „gyerekem van nincs időm” és társaik. Inspiráló személyiség, egy igazi példakép akinek akaratereje lehetővé teszi hogy ne rekedjen meg a középszerűségben, folyamatosan fejleszti önmagát és az élet minden területén egyre feljebb és feljebb kerül az a bizonyos léc.

2. Az edzések : A funkcionális edzésforma számomra az abszolút etalon és nagyon örültem neki mikor hallottam róla hogy valaki szervezett körülmények között kezdett ezzel foglalkozni a városunkban. Abszolút hiánypótló, változatos, kemény és profi. Ez már önmagában is elég lenne de van itt még valami :

3. A Csapat : Ilyen mértékű összetartást én még eddig sehol nem tapasztaltam. Mi sem példázza jobban ezt mint pl. a közös Kálváriás edzésünk, a nyári tábor, az akadályfutó versenyek, a diéta projekt és még sorolhatnám.

Összességében tehát egy született vezető aki azt csinálja amit szeret, így lehet maradandót alkotni és meggyőződésem hogy Enikőnek ez sikerülni is fog. Ő, az általa képviselt eszmék és a szenzációs csapatszellem az egyike annak a kevés nyomós érvnek ami engem még itt tart ebben a városban. High-5!!! (2014-)

Olasz Zsóka, könyvelő

Zsoka.jpgA kezdetek kezdetétől járok Enikőhöz, immár harmadik éve. A benne lévő hatalmas energia és óriási motiváció fogott meg. Az első pillanatban arra gondoltam, úgy akarok kinezni mint Ő. Aztán az edzések sokszínűsége ragadott magával, hiszen megunhatatlan. S hogy mit jelent nekem az eddzeniway??? Egy fantasztikus csapat, összetartás, óriási programok, humor, elképesztő akarat, függőség...és a mindennapi életem része. (2016.)

Preisler Zsolt, rendszergazda- szerviztechnikus

zsolti.jpgSok-sok év kihagyás után, bő egy éve kezdtem el újra sportolni. Célom a mindennapi stressz levezetése, valamint jobb kondíció elérése volt. Az utam a klubba vezetett.... az első edzéseken már a bemelegítések végén azt gondoltam, ezt nem lehet kibírni....körülnézve viszont azt láttam, hogy mindenki bírja, így vitt engem is a lendület. Enikő kemény edző, erős egyéniség, van aki ezt jól viseli, van aki nem, de pont ezek teszik hitelessé....na meg amikor nyomja velünk az edzést. Hozzáállását jól jelképezi a terem falán található két felirat: "Eddz keményen, vagy menj haza!" "Csináld meg, vagy maradj, aki voltál!" Ahogy múltak a hetek, szépen letisztult, hogy a sok edzési lehetőségből melyek azok, amelyek legjobban megfelelnek nekem, s most már tudatosan ezeket látogatom rendszeresen. Ami fontos, ezeken az órákon olyan társakra leltem, akikkel nem csak a jó hangulat garantált, hanem motiválni is tudjuk egymást. A klubban folyamatos a fejlődés, újfajta eszközök, edzésformák bevezetése, táborok, köredzések,és nem utolsó sorban nagyszerű segédedzők színesítik az életet. Mostanra a mindennapjaim részévé vált a sport, és ezért sokat köszönhetek az eddzENiway klubbnak, valamint az ott megismert embereknek. (2016.)

Siraki Dóra

Dorika.jpgKét és féléve kezdtem el az edzést Enikőnél. Kezdetben borzasztó nehéz volt . Akár az edzettségi állapotomat tekintve, akár a mentális oldalát nézve. Első edzéseimen bizony volt sírás…Nem hittem el , hogy képes vagyok teljesíteni az óra követelményeit. Hatalmas elvárásom volt saját magammal szemben. Miközben Enikő folyamatosan segített és biztatott. Neki is és nekem is meg kellett küzdeni saját magammal . Sosem várt el olyat tőlem, ami lehetetlen. Mindig csak olyat, amit tudta, hogy megtudok csinálni .Ő hitt bennem! Azt gondolom, egy kezdő számára a legfőbb motiváció, amikor érzi hogy hisznek benne . Enikő hatalmas példa és inspiració a számomra: maga az erő, tele energiával. Nem hiába eredményes több ágazatban a szakmájában. Mind amellett, hogy feleség, anya,egy kiváló edző. Senki nem tudta megadni nekem azt, amit ő adott. A két és fel év alatt fizikalisan olyan eredményeket tudtam elérni mint meg soha. Megtanultam hinni magamban. Előtte is sportoltam hol ezt hol azt, de feladtam….nem volt motiváció és valójában kitartásom sem. Enikőtől hétről hétre megkapom ezt. Az életem és a mindennapjaim része lett az Eddzeniway. Számomra a legkedvesebb óra a girja órája, ahol Enikő sokszor velünk edz , ugyanakkor  figyel ránk és ösztönöz. Olyan csapatot épített, ami abszolút működő képes. Persze, mint minden közösségben itt is vannak súrlódások.. de a csapat és az egymás iránt érzett tisztelet és szeretet áthidalja ezeket.

Szalainé Forgács Klaudia

Klau.jpgHogy ki is Szeles Enikő? Az edzőm... az egyetlen....

Egy EMBER, aki keményen, elszántan halad a maga útján,felveszi a kesztyűt, ha arra van szükség, de leül az elesett mellé, amikor látja, hogy gond van és a lelki bajokra is segít keresni megoldást. Nekem példakép a határozottságával, szókimondásával, segítőkészségével, tudásával, a folyamatos fejlődésével és megújulásával. Több, mint két éve edzek nála, vele, minden edzés jól felépített, ahol határokat feszegetünk és át is lépjük azokat. Az első pillanattól jó kezekben tudtam magam, nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is erősebb lettem. Anyaként hihetetlenül jó érzés volt látni, amikor a 12 éves duci fiam örömmel csinálta végig velem az edzéseket, rengeteg biztatást, megerősítést kapva, és nagy boldogság látni, hogy csinos, kellő önbizalommal rendelkező kamasz vált belőle..... És a másik csoda, hogy a pici, most már majdnem 4 éves lányommal is szeretettel foglalkozott mindig Enikő, ajándékba még külön „edzést” is kapott tőle.... személyes varázsának köszönhetően Emma is rajong a spartanért, Enikőről pedig bűvölettel beszél.... Az Abigél Közhasznú Egyesület elnökeként pedig elmondhatom, hogy a rászorultak támogatása, segítése is szívügye, hiszen több alkalommal is szervezett már a javunkra jótékonysági sportnapot. Az eddzeniway klub egy nagy család, ahol a tagok bármikor, szinte bármilyen problémában számíthatnak a másik segítségére.... egy klub, ahol a kezdőt nem kinevetik, kigúnyolják, hanem teljes erővel segítik, tanítják, támogatják.... Ahol van lehetőség az edzések mellett közös táborokra, bulikra, találkozókra, színesítve ezzel a közösség életét. Örülök, hogy rátaláltam Enikőre, az edzőre, az EMBER-re és örülök, hogy része lehetek ennek a családnak.

Tóth Zoltán, ToZó, testépítő világbajnok, nemzetközi bíró

Tozo.jpgEnikőt nagyon agilis, törekvő és energikus személyiségnek ismertem meg, kedvessége mellett igen keménykezü is tud lenni, amennyiben edzésről és elérendő célokról van szó. Mindig nyitott az újdonságokra, állandóan fejleszti készségeit és tudását  elméleti és gyakorlati, szakmai szinten egyaránrt. Több rendezvényen is szívesen dolgozok vele együtt, színpadi közös fellépéseknél is nagyon motivált. Összességében magasan kvalifikált edzőnek tartom és Magyarország egyik kiemelkedő funkcionális trénerévé vált. (2014.)

Zsíros István, nehézgépkezelő

Zsios-Pisti.jpgSzámomra fontos, hogy az edző hiteles legyen, a megjelenésén lássam azt a munkát, amit velem akar elvégeztetni. A másik a következetesség: bárki mondhatja magáról, hogy én kemény edző vagyok, de Enikőben még tényleg nem csalódtam... minden edzés más, változatos és mindig meghalok valahol, én ezért járok! Mellékesen a társaság remek, jó a hangulat az edzéseken hiszen mindenki hasonló gondolkodású. (2015.)

Edzés: Szeles Enikő

3100 Salgótarján, Rákóczi út 78.

Telefon: +3620-280-7178

E-mail: szeles.eniko@toldinet.hu

Támogatónk

Andromeda