Rólam mondják

 • Bánkuti Gabriella, fitnesz világbajnok

  Enikő, abszolút pozitív kisugárzású, kiváló kommunikációjú, megfelelő ...

  Tovább

 • Harazin Regina, tanuló

  Képzelj el egy 14 éves lányt: önbizalom hiányos, utál sportolni, mindemellett túlsúlyos. ...

  Tovább

 • Lerner Réka, tanuló

  Én azért választottalak edzőmnek,mert inspirál a személyiséged és az életmódod.Te ...

  Tovább

 • Gábor Tamási, közgazdász, faipari mérnök

  Változatos edzések, a határokat feszegetve, egy állandóan mosolygós csapattal. Kiszakadsz ...

  Tovább

 • Tóth Zoltán, ToZó, testépítő világbajnok, nemzetközi bíró

  Enikőt nagyon agilis, törekvő és energikus személyiségnek ismertem meg, kedvessége mellett igen keménykezü ...

  Tovább

 • Albertus Nandor, személyi edző a Fitness First gymben, Londonban

  Több mint 20 éves harcművészeti múlttal a hátam mögött és mint StrongFirst Girya oktató ...

  Tovább

 • Kékesi Tifani, tanuló

  Az edzések jó hangulatban, a legújabb zenékkel és egy remek edzővel telnek, aki biztat, megdicsér ...

  Tovább

 • Harsányi Szilvia, tanárnő

  Igazán felemelő érzés egy olyan csapatban edzeni, ahol garantáltan azonos dolog mozgatja az embereket; az ...

  Tovább

 • Olasz Zsóka, könyvelő

  A kezdetek kezdetétől járok Enikőhöz, immár harmadik éve. A benne lévő hatalmas energia ...

  Tovább

 • Szalainé Forgács Klaudia

  Hogy ki is Szeles Enikő? Az edzőm... az egyetlen....

  Egy EMBER, aki keményen, elszántan halad a maga útján,felveszi ...

  Tovább

 • Zsíros István, nehézgépkezelő

  Számomra fontos, hogy az edző hiteles legyen, a megjelenésén lássam azt a munkát, amit velem ...

  Tovább

 • Gál Évi, kereskedelmi képviselő, sportedző, spinning és jóga oktató

  Enikővel első alkalommal 2013-ban, Budapesten a Fittarénán találkoztam, ahol ő is edzést tartott: igazán ...

  Tovább

 • Preisler Zsolt, rendszergazda- szerviztechnikus

  Sok-sok év kihagyás után, bő egy éve kezdtem el újra sportolni. Célom a ...

  Tovább

 • Miklós Ádám, tanuló

  Én még újonc vagyok, de úgy érzem, hogy már egy csapatba tartozom. Enikő edzésein van ...

  Tovább

 • Jakab Norbert, váltókezelő

  Én egy éve, kíváncsiságból kerültem Enikőhöz edzeni,ugyanis annyi sok jót ...

  Tovább

 • Nagy Tamás, Fleet Co-Ordinator, sportedző

  Miért Enikő? 3 okból.

  1. Mert ő egy valódi egyéniséggel rendelkező nő (ami manapság ...

  Tovább

 • Kakuk László Krapu

  Szerintem csak elég a képeit nézni, máris rájön az ember ki is ez a csaj?! Mivel is foglalkozik? ...

  Tovább

 • Siraki Dóra

  Két és féléve kezdtem el az edzést Enikőnél. Kezdetben borzasztó nehéz volt ...

  Tovább

Regisztráció az eddzENIway Klubba

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Blog legfrissebbek
Címkefelhő
SVT (1), akadályfutás (1), diéta (1), eddzENIway diéta challange (1), edzőtábor (1), gflex (2), ha összefogunk (2), jegyzet (38), laskafesztivál (1), legion run (1), motiváció (1), notes (4), rendszeres testmozgás (1), spartan (2), spartan fight (1), srtg (10), videó (6),

Ott leszünk a Medvesi Fotós Maratonon is

Talán emlékeznek a blog olvasói, hogy a legutóbbi Medvesi Fotós Maratonon Xénakét állhattam a salgói vár bástyáján számos tehetséges fotós kamerája előtt.
 xena.jpg
Nos, idén is felkérést kaptam erre a szerepre, amelyet jó szívvel át is ruháztam Reha Tímea csapattagra, aki a soron következő fitnesz versenyére készülve, biztosan fantasztikus formában fog Xénaként tündökölni.
Timink.jpg
Aztán továbbgondolva a modellkedést még akkor megemlítettem a szervezőknek a tehetséges rudas részlegünket, s mindennek köszönhetően idén már több ízben is a program részei vagyunk: pénteken a karikások, szombaton a rudasok illetve Timink, mint Xéna képviseli az eddzeniway klubot a MEDVESI FOTÓS MARATONON.
MFM.jpg
A somoskői vár egy-két rúdsportot űző eddzeniway-esnek nem lesz idegen, hiszen amikor majd 3 évvel ezelőtt elkezdtem a rúdfinesz oktatását Salgótarjánban, szerveztem egy fotózást a várba, amelyről 2016-ban be is számoltam a "Második intenzív rudas hét végénk" címmel írt blogbejegyzésemben. Danyi Lilla fotósnak köszönhetően, akkor számos szép fotó született a lányokról.
DSC_0373.jpg
DSC_0442.jpg
Idén már jóval nehezebb és mutatósabb rudas- illetve karikás elemekkel, pózokkal készülünk...mert mi készülünk és várjuk megyénk egyik legnépszerűbb programját.

Fanni, a Pole Artistic Hungary aranyérmese

Amikor 2015-ben elindultak a salgótarjáni klubunkban a rúdfitnesz órák, én magam sem gondoltam volna, hogy egy napon azzal büszkélkedhetek, hogy egy nálunk tanult növendék megnyerte a Pole Artistic Hungary rúdfitnesz verseny amatőr kategóriáját.

Fanni-versenyen3.jpg

Sándor Fanni 20 éves, salgótarjáni lány, aki jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetemen tanul turizmus-vendéglátás szakon. Nálunk a klubban ismerkedett meg több mint két évvel ezelőtt a rúdfitnesszel, s számos rendezvényünk lelkes fellépője is egyben.

- A rúdsport ma már az életem része és remélem, ez így is marad- mondja Fanni, akinek az április 7-én, Budapesten megrendezett Pole Artistic Hungary verseny az 5. megmérettetése volt. - Korábban - más versenyeken-  már bezsebeltem három bronz és egy arany érmet, de talán ez a győzelem jelent a legtöbbet számomra - állítja Fanni, aki egyben köszönetet mondott a színvonalas versenyért Pálmaffy Barbara szervezőnek is.

Fanni-versenyen5.jpg

-Nagyon jól éreztem magam a színpadon és a felkészülést is imádtam. Nagyon köszönöm Szeles Enikőnek, hogy elindított ezen a pályán, további edzőimnek, Litkei Dorottyának, Szlávy Eszternek és Simonyi Annának a felkészítést, a támogatást és persze szeretteimnek és családomnak, hogy mellettem álltak, állnak. Nagyon sokat jelentett, hogy ott láthattam őket a közönség soraiban. A jövőben mindenképpen szeretném folytatni a versenyzést és szeretnék tovább fejlődni- zárta szavait Sándor Fanni.

Fanni-versenyen2.jpg


A smink és a besamel

2018/04/04 Címkék: jegyzet.

Ma divat keménynek lenni, belevalósnak, minden akadályt leküzdőnek, túlélőnek!!! Főleg a virtuális világban divat fitogtatni mennyire fasza gyerek vagy: egy elképzelt játékban, az edzőteremben, egy versenyen, vagy épített pályán, akárhol, bárhol, de bizonyítani kell, hogy mennyire brutális és iszonyatos túlélő vagy, aki MINDENT kibír, aki várja a küzdelmet, aki keresi a kihívást, aki vállalja a kockázatot… mert hát ezek népszerűek, ezekről lehet posztolgatni, „szerényen fényezgetni magunkat”- micsoda képzavar ugye… Na de láthatjuk, hallhatjuk, olvashatjuk… hogy na tessék, „ezt IS megcsináltam, igazi kemény fasza, csávó, csaj vagyok…”


Hmmm tényleg?? és mi van veled a való világban? Tudod, ott ahol számlákat kell fizetni, ott, ahol helyt kell állni, apaként, anyaként… feleségként, családfenntartóként, alkalmazottként, vagy vállalkozóként…. ott mi van veled??? Ott is fasza kemény, bevállalós vagy, vagy sírsz, mint egy kislány, ha szembe jön egy probléma és minden egyes közelgő konfliktustól összerezzensz???? Igaz, arra nem jönnek lájkok a közösségi oldalakon, mert a kutyát sem érdekli, hogy hulla fáradtan a munkás ruhádat éppen letolva te hozzáfogsz UNO kártyázni a gyerekeiddel… vagy az, hogy éppen 3 tűzhelyen dolgozol mosogatógép ki-bepakolással párhuzamosan, mert hát ünnepek ide vagy oda, a nagy menü készülése KÖZBEN IS meg kell etetni a családot… a kócos, copfos, karikás szemeket nem szereti a média, csak a mű szart… amikor odaállnak a kétszer használt serpenyő mellé, kisminkelve, beállítva, előadva, hogy főz, oszt szerencsétlen azt sem tudja hogy mi az a besamel…. púder, körítés, elterelés… de miről is??? a saját szerencsétlen életedről??? Szép dolog, ha valós eredményt tudunk felmutatni bármilyen téren is, dicsérendő a szorgalmas munka, de amíg a hétköznapokban nem álljuk meg a helyünket és nem tudjuk nagylányként/nagyfiúként önállóan megoldani a dolgainkat, addig ne akarjuk már elhitetni, hogy mennyire nagy ászok vagyunk…. mert az összkép nemcsak hogy siralmas, de szánalmas is lesz… A valós élettől nem létezik keményebb dolog, ha ott bizonyítasz, bármilyen területen képes leszel rá, mert megtanultad, mi az igazi kitartás és küzdelem...

DSC_4484.jpg


Girja versenyen bizonyítottak a klubtagok

Márciusi versenyhírünk a klub girja csapatáról szól, akiket Kakuk László készített fel a százhalombattai versenyre. A Tavaszi Csaptjátékok nevű Giri sport verseny az IGSF magyar Giri sport szervezethez kötődik. A házigazda Szél Pál többszörös girja bajnok, öt danos Judo mester volt.

Alább Kakuk László beszámolóját olvashatjátok a versenyről:

„Csapatonként 3 versenyszámban kellett nevezni, amely: a lökés, szakítás és hosszú-ciklus gyakorlatokból állt, az IGSF szabályrendszerén belül, ami 10 perces gyakorlati időt jelent. (Egykezes gyakorlatoknál egy kézváltás engedélyezett. ) Igen népes mezőny jött össze. Voltak Ceglédről, Kecskemétről. Jöttek a veresegyházi klubtól és a helyi százhalombattai klub is természetesen és Csürke Csabiék csapata. Egy fiú és egy lány csapattal neveztünk. Lányoknál Siraki Dóra szakítás, Deák Kalapos Anett hosszú ciklus és Kovács Dalma lökés versenyszámban indultak. Fiúknál Nagy Máté szakítás, Nagy Gabi lökés, Krapu pedig hosszú ciklusban. Azt kell mondjam, igen erős mezőny jött össze, már ha csak Csabiékat is alapul vesszük! Tudván azt, hogy 10 perces versenynek ígérkezett, így erős felkészülés vette kezdetét januárban. Mindannyian kitettünk magunkért, hiszen a 10 perces gyakorlat már nem piskóta! Megterheli a szervezetet, el kezd savasodni az izom, ha nem jól osztod be az erődet. A fiú csapatból először én kezdtem az első körben, mint tapasztaltabb résztvevő. Három platformon állva egymás mellett más csapatok versenyzőivel egyszerre hajtjuk végre a gyakorlatokat. Én 96 ismétlést csináltam 2x16 kilós golyóval. Talán lehetett volna még több db is, de inkább az volt a cél, hogy a 10 perc egyenletesen és szép kivitelezéssel menjen végig. Aztán a harmadik körben következett Anett hosszú ciklusban (akiről tudni kell, hogy betegeni vállalta a verseny!).  Sajna nem tudta végig vinnia 10 percet, de 8 percig állta a sarat, amely elképesztő eredmény!

girja-team.jpg

Aztán a fiúk közül Máté lépett színre, mint első áldozó szakításban. Sajna neki sem az elvárások szerint sikerült, de az első versenyén legalább túl tette magát! Mivel Máté nagyon ügyes és erős, ezért a továbbiakban biztos vagyok benne, hogy jól fog szerepelni! Majd Dórika következett. Szegény Dóri is többet várt el magától! Szerintem a legnagyobb felkészülés mögötte áll! Mégis valami történt a karjával, ami miatt idő előtt kellett befejezni neki a 10 percet szakításban. De így is szép darabszámot hozott össze! A következő fellépő, Nagy Gabi volt! Hát mit mondjak... Ez frenetikus volt! 10 percben ekkora súllyal, ilyen kitartással... Az elvárt eredményét jócskàn túllépve, 124 lökést hajtott végre 2x16 kg-mal. Az utolsó egy percben látod, ahogy már várja a véget! Azt hinné az ember, hogy mindjárt össze esik! De nem! Valami elképesztő hajrával a végén mèg 15 db-ot csinàlt az utolsó egy percben! Óriási tapsot kapott! Majd a legvégére maradt a másik újonckánk, Kovács Dalmi, aki lökésben indult. Szegény nagyon izgult, de mint a végén kiderült, nem volt miért! Kiváló eredménnyel 176 ismétléssel fejezte be a gyakorlatot! Az utolsó egy percet már torkunk szakadtából kiabáltuk végig egy csapatként! Szinte mást nem is lehetett hallani csak, hogy -MÉG EGYET! -NEM SOK VAN MÀR! LE NE TEDD!!! A végeredmény a lányok hatodik még a fiúk a negyedik helyen zártak. Végtelenül büszke vagyok a csapat minden tagjára! Mindenki 120 %-an teljesített! Gratulálok minden egyes résztvevőnek! Köszönjük még, Séber Juditnak és Tóth Tímeának, hogy eljöttek és szurkoltak nekünk! A sok elégetett kalóriát természetesen egy közös korai vacsorán pótoltuk egy közeli csárdában!"

girja-team2.jpg


A siker

2018/03/22 Címkék: jegyzet.

Ha azt hiszed, a siker csak azon múlik, hogy találj valakit, aki támogat, TÉVEDSZ!!! Ha azt hiszed, egyedül a pénzen múlik, TÉVEDSZ!
Ha nem hiszel CSUPÁN ÖNMAGADBAN, abban hogy TE ÖNÁLLÓAN képes vagy rá, BASZHATOD!!! Nem csodák, meg szponzorok kellenek ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaid, hanem ÖNMAGAD! Az az önmagad, amelyik ki mer állni magáért, NEM AZ, amelyik nem meri vállani önmagát, amelyik adja a kis elvárt konszolidáltat, aki nem szól semmiért, inkább szemlesültve odébb áll… mert ha így teszel olyan is maradsz…és ott is maradsz…. és pont annyit is érsz…. Ha igazán akarsz valamit, annyira akarod, hogy minden téged körül vevőt „megfertőzöl” vele… egy idő után mindenkire „ráragad” ez a vágy, hogy hozzuk össze….csináljuk meg…és csupán azért, mert meggyőzöd őket az őszinte(!) lelkesedéseddel….lehet nem leszel milliomos belőle- de az a vicc az egészben, hogy mindeközben nem is foglalkozol a pénzzel- amúgy TUTI nem leszel milliomos belőle.….😀 DE, jó érzéssel fog eltölteni, hogy ŐK MIND miattad csinálják… TE kellesz nekik… itt vannak, veled vannak, dolgoznak, ŐK bennem hisznek, tehát SOHA sem hagyhatod cserben őket…. és ez nem egyszeri dolog, itt minden nap helyt kell állni…nem okozhatsz csalódást…
ebben a sikersztoris cuccban az a legdurvább hogy senkit sem érdekelnek a hullámvölgyeid, a csapongásaid, az elbizonytalanodott pillanataid! Itt rendszeresség kell, olyan ember és olyan rendszer, akire és amire lehet számítani, ami ott van Karácsonyonykor, Húsvétkor, off szezonban, fő szezonban, mindenkor… ha erre nem vagy képes húzz sorszámot és legyél a 85. próbálkozó, aki ugye mindenki mást okol majd a sikertelenségeiért, kivéve ÖNMAGÁT persze!!! A sikerhez nem feltétlenül versenyt kell nyerni, vagy feltalálni valamit, vagy dúsgazdaggá válni… a siker annyi, hogy kihozod magadból a maxot, amit ki tudsz a nyomorúságos, szerencsétlen múltad ellenére…. a siker annyi, hogy képes vagy talpra állni 2*3* 100* ha úgy van, önerőből, büszkén, felemelt fejjel….

DSC_4589.jpg


VII.campENIway

Az első téli, de MÁR A HETEDIK edzőtáborunk, 45 részvevővel, body-pump, spartan girja, nyújtás, rúdfitnesz órákkal, gyerekedzéssel, bowlinggal, fallabdával, wellness-szel, masszázzsal, közös vacsorákkal, kártya partikkal, nagy beszélgetésekkel, szülinappal és névnappal, újoncokkal és régi csapattagokkal vidáman, felszabadultan csak ahogyan szoktuk...... :)

IMG_0848.JPG

2018. februárjában az eddzeniway klub 45 fős csapatát vittem edzőtáborozni a hotel Wellamarinba egy hosszú hétvégére. Családosok, szinglik, 10 gyerek....gyakorlatilag mindenféle korosztály 4-63 éves korig. Az edzéseink gond nélkül zajlottak a konferencia teremben... a wellnesst a medencével, a szaunákkal, a szeánszokkal, a masszázzsal mind élveztünk, úgy mint a fallabdát, vagy a gyerekek a bowlingot.....a finom svédasztalos vacsorákhoz külön termet kaptunk, ha éjszaka bandázni, beszélgetni, iszogatni akartunk a kávézó zárt ajtaja mögött azt is megtehettük.

Ez volt az első téli, wellness edzőtábora a csapatnak, de nagy esély van rá, hogy nem az utolsó!

A tábor fotóiból válogatás ITT látható és az eddzeniway facebook oldalán, ITT.

IMG_0764.JPG

 

 

 

 

 

 


Pörgés, illem, nyomkodás...

2018/02/13 Címkék: jegyzet.

Ettől az istenverte virtuális világtól kialakult az emberekben valamilyen idióta ferde hajlam…. pötyögni, tekerni, kommentelni, lájkolni, osztani KELL, egy percre sem szabad megállni!!! jajjj meg törölni, tiltani is KELL…minden áron meg KELL nyilvánulni…. tudatni KELL, hogy te mit gondolsz, mit érzel, kinek az oldalán állsz ÉPPEN! :D

Lájk- megosztás- és kommentelési verseny, mintha az lenne a mérvadó az életben.…mintha abból venne az ember kenyeret…. oszt nem…se kenyeret, se ruhát, se cipőt, de még egy doboz fogpiszkálót sem adnak a lájkokért és nem is jelentenek semmit a világon… mert valójában nem léteznek, értitek? A körülötted levők léteznek… a párod, az anyád, a gyereked, az a pár barát, akit fel tudsz hívni, ha szükségetek van egymásra… az eszeveszett nyomkodás közben úgy ebbe belegondoltok???

Szerinted, tényleg érdemelnek bármennyi figyelmet is az irígységtől fuldokló, ugyanakkor bájosan mosolygó ismerősök, akik azt lesik, most éppen mibe tudnak a hátad mögött belekötni???  vagy szerinted egy másodpercnyi figyelemre is méltóak a nagy „vagányan” összeállt szövetkezők, akik most falkában erősebbnek érzik magukat… Kacagni való, hogy csak így merik hallatni a hangjukat…

Amúgy észre kell venni, reális, objektív visszajelzéseket főként azok az ismeretlenek tudnak küldeni, akik nem várnak tőled semmit, nincsenek rád utalva, nem függenek tőled…  csak külső szemlélők… néznek, látnak, észrevesznek… s őket nem lehet becsapni, megtéveszteni… ők nem elfogultak….

Én úgy látom, igazából meg kell húzni egy vonalat a folyamatos, tekerés, üzenetküldés és telefonálgatás határát…. ki kell jelölni azt az időszakot, amikor igen is csak arra figyelsz, aki veled van, csakis rá és nem másra…legyen az a gyereked, a szerelmed, az édesanyád vagy egy jó barát…

Egy jó 10-15 éve még ILLETLENSÉG, volt valakit este 8 után, vagy hétvégén, főleg vasárnap keresni, zaklatni pl munka ügyben… akkor még bunkóságnak számított családos embereket felállítani a vasárnapi ebédasztaltól, csak mert te akkor akartad a dolgodat elintézni vele… akkor mindenki tudta, hogy ez pofátlanság, de mára mintha ezt elfelejtették volna az emberek…

A hétvégéből munkanapok lettek…és NEM, nem csak mert kell a pénz az embereknek…mindenkinek a saját döntése hogyan él… mi az, amiért megéri beáldozni a szabadságot, a semmit tevést, a közös főzést, a közös házkörüli munkát….

Azért mert a világ felgyorsult nekünk nem kell! Ne űzzük-hajtsuk a gyerekeket és önmagunkat ne vállaljunk túlon-túl fel mindent… mert tény, sokat kibírunk, ha rá vagyunk kényszerítve, DE egy pont után rájövünk, hogy nem éri meg folyamatosan belekényszeríteni magunkat a pörgésbe….mert aki nem tud kikapcsolni, lelazulni, semmit tenni,  az egy idő után eredményeket sem képes felmutatni…

nagyszombati-edzes13.jpg

 

 


az ítélkezés.....

2018/01/21 Címkék: jegyzet.

Anyám azt szokta mondani, h „nyugtával a napot kislányom”…. vagyis, ne ítélkezz, mert sohasem tudhatod, h mi vár még rád….

mert hogy mit is gondolsz TE, aki ítélkezel?

TE különb vagy?

TE magasabb szinten állsz??

TE többet értél már el, mint az, akit kritizálsz?

Ki vagy TE??? Milyen jogon mondasz ítéletet mások felett?

Ismered az életét, az utat, amit bejárt?

Tudod ki és miért bántotta? Tudod, hogy min ment már keresztül? Tudod, hogy miért gyengült el egy nehéz szituban?

Bírálod a döntését és kuncogsz a helyzeten, amibe sodorta magát? mindeközben TE maradsz a szarban, amiben eddig is voltál, szépen, csöndben, csak nehogy konfrontálódj…

kussolsz és hol ide, hol, oda állsz, mikor hol jobb a szél állás, mikor hol kapsz több figyelmet…. szólni nem mersz, azt, amit igazán gondolsz, végképp nem…. mosolyogsz inkább idiótán, lájkolgatsz nyakra-faszra, igyekszel részt venni mindenben, mert félsz, hogy valami fontosról lemaradsz, valami lényegesből kimaradsz….

ÉS TE TÉLKEZEL….

TE, aki egy hangember vagy,

TE, aki FÉLSZ!

Be vagy szarva a visszacsatolástól, a nagy átlag véleményétől….

De TE Ítélkezel!!!

de ahogy anyám szokta mondani…”nyugtával a napot” ,mert hátha egyszer összekaparod magad és mersz egy merészet lépni..

mersz kitűnni, más lenni, legalább egyszer az életben talán mered vállalni önmagad….

j1.jpg


Az ünnepek margójára.....

2018/01/01 Címkék: jegyzet.

egy este, amikor kabátzseb voltam baseball sapkával a fejem… a férjem meg egy répa, a nagy fiam terepjáró, a lányom gyertya, az ikertestvére meg Mastodon….

ott ültünk a nappaliban egy papírcetlivel felcímkézett baseball sapkával a fejünkön, köntösben és pizsiben az év utolsó napján….. a telefonom otthagytam az asztalon és csak azt hallgattam, h eszeveszetten csipog….ránéztem… jöttek a BUÉK-os értesítők, üzik… gyorsan le is vettem a hangot, még a rezgést is.... és visszaültem a kanapéra, hátha ki tudom találni, hogy mi lehetek…. azt már tudtam, hogy valaminek a valamije..és tárgy…. vicces volt és türelemjáték is…hiszen hol az egyik, hol a másik gyerek sértődött meg valamin….hol pedig apás cigiszünet szakította meg a szilveszteri családi show-t.

van kerekem? Játék vagyok? egy növény??? milyen növény? rákérdezek, kecske??? nem…most sem kecseke….. :D

Virág annyit csacsogott, hogy végül szinte mindent és mindenkit elárult…Boti folyton fejen állt, nem bírt egy helyben ülni, Bendi totál kivolt rájuk, hogy nem tudnak normálisan játszani…Kristóf meg 10 percenként cigizni akart…. én meg ott ültem hatalmasokat kacagva, amikor Boti minden egyes körben elsütötte, hogy ”tuti, hogy kecseke..” ott ültem és azon gondolkodtam, hogy 11 éves házasságunk alatt búcsúztattam már az óévet fergeteges házibuliban, vagy discoban, elegáns hotelben Athéban,  vagy Szicílián, Máltán romantikázva, voltam már felejthetetlen utcai zsúron Madridban, vagy a felhőkarcolók között Bangkokban, de ez az este MINDENT VITT! Nincs fotó, sem video, mert csak egymásra figyeltünk és mert mind a négyen utálják a majomkodást…

szóval jár egy családnak a pillanat varázsa…  jár a bezárkózás, jár a meghittség…. és tessék kihasználni, kipróbálni, MEGÉLNI……

mert MEGÉRI!

IMG_7192.JPG

 

 

 

 


Évzáróztunk

Idén ismét csúcsot döntöttünk minden téren...nem csak az egyik legelsöprőbb évet tudhatjuk magunk mögött, hanem egy parádés 150 fős évzáró bulit is. Jutalmak, utazási utalványok, ízletes ételek, igényes produkciók, szelfi fal, fergeteges zene és hangulat jellemezte az idei évzárónkat, ahol hazánk egyik top dj-je, a Music Killers Dj Show törzstagja, DJ Nara szolgáltatta a zenét, valamint egy salgótarjáni tehetség, Földi Dani.

A székesfehérvári Andromeda Travel felajánlásának köszönhetően idén 6 hűséges csapattagomat egy egy hetes görögországi utazással, illetve  2 db 35.000 Forint értékű üdülési utalvánnal jutalmazhattam meg.

Nos ők kapták a szállásfelajánlást: Siraki Dóri, Rakonczai Enikő, Bartkó Krisztina, Fikó Róbert, Földi Vitor és Nagy Tamás.

Az utazási utalványokat pedig egy olyan kis csapatnak ajándékoztam, akik itt, nálam lettek barátok, rendszeres vendégeim és tudom, hogy idén közös nyaralást is terveznek. Részemről ezzel az utazási utalvánnyal szeretnék hozzájárulni az élményeikhez. Az évek óta stabil, hétfőnként hatkor összeállt SZUPERCSAPAT tagjai kapták és Béres Éva valamint Séra Szilvia vehették át.

Ez utóbbi felajánlást,a görögországi Makrygialos üdülőhelyen lévő Star Beach apartmanos tengerparti nyaralásra válthatják majd be a csapattagok.

Az évzáró rendezvényünk fénypontja volt még Nagy Tamás összefoglaló kisfilmje a 2017-es évünkről, amely mindent elmomd, minden bemutat.....

A rendezvényünkön Csatlós Norbert fotózott a salgótarjáni Firka Dekorációs műhely által készített szelfi fal előtt és persze az est minden fontosabb mozzanatát megörökítette. A képekből válogatást ITT találhattok... íme néhény ízelítőnek...

EddzENIway_2017_082.jpg

EddzENIway_2017_178.jpg

Ngoc Minh Tran is készített jó néhány bulifotót, mint pl ez is:

IMG_7400.JPG

Az eddzeniway FB oldalán pedig az eseményen készült összes fotót megtekinthetitek.


A vendég dönt és értékel....

mert a vendég dönti el, hogy ki a jó edző, hogy ki az, aki motiválja, ki az, aki képes kihozni belőle, ami ott bújkál legbelünl.. a vendég dönt, nem a társadalmi elvárások, nem a rosszindulatú, hazug pletykák, nem az irigy, gonoszkodó ismerősök, a VENDÉG, akivel lehet néha kiabálok, akire kemény rászólok, akinek megmondom, hogy "ha nem hagyod abba a cola ivást én itt látni sem akarlak többet..." lehet finomkodni is, meg közben nagyokat pillázni, értetlen boci szemekkel... de az nem az én stílusom.... határozottan., céltudatosan és rendszeresen tenni kell azért, hogy örömmel tudjunk a tükörbe nézni.... Számora az edzés az, amit végig kell csinálni... akinek meg unalmas... hát az menjen lambadázni...

Nos, egy neve elhallgatását kérő vendégem alábbi sorai számomra a legjobb visszaigazolás! ÉN EZÉRT CSINÁLOM, EZÉRT ÉRI MEG.....

„úgy írom neked ezt az üzenetet, hogy közben potyognak a könnyeim. Sírok,mert ha TE nem vagy, akkor én még most is a májusi állapotban tengődnék.. Abban az állapotban, amiben utáltam tükörbe nézni, utáltam bárhová is elindulni, mert nem tudtam csinosan felöltözni, hiába mentem el fodrászhoz, vagy csináltattam egy szép sminket, a teljes összkép akkor sem mutatta azt, amit látni és érezni szerettem volna. Mondják sokszor, hogy nem a külső számít...De igenis számít!!! Mert ha nem érzed jól a bőrödben magad, akkor az rányomja mindenre a bélyegét, a kedvedre, a hangulatodra, a házas életedre, arra hogy a gyerekeid egy magabiztos, kiegyensúlyozott, boldog anyukát kapnak, vagy egy depis, szomorú, elégedetlenkedő búvalba...ott valakit. Az már csak mellékes, hogy a rendszeres mozgásnak tudom be azt is, hogy hónapok óta nem fáj a derekam, pedig azelőtt volt, hogy nem bírtam egyik pillanatról a másikra kimászni az ágyból, annyira fájt...és gyakorlatilag minden előjel nélkül, bármikor meg tudott fájdulni. Leírhatatlan, szavakkal elmondhatatlan a köszönet és a hála Neked, mert elindultam végre egy olyan úton, ami minden szempontból csak jót tett velem!...és ezt Neked köszönhetem!!!!Melletted nem adtam és nem adom fel!"

 Nikim.jpg


Szenvedélyből....

„Tudjátok, van, amit az ember azért csinál, mert hasznot remél tőle, van, amit azért, mert muszáj, van, amit azért, mert kötelességének érzi és van, amit azért, mert eskü köti rá...DE van, hogy nem gondolkodsz, csak hagyod, hogy sodorjon az ár és engeded, hogy megtörténjen, aminek meg kell... nem érdekel, hogy ki mit mond, rászánod magad és belevágsz! Fellobban a szikra, érzed magadban az erőt, tudod, hogy képes vagy rá....majd sorra jönnek, akik el akarnak bizonytalanítani, akik visszahúznának, akik csak arra várnak, hogy hibázz....DE TE NEM TUDSZ MEGÁLLNI!!! valami hajt, valami húz előre, leírhatatlan erőt ad, amitől úgy érzed igen, tiéd a világ!!!! Hajtasz, küzdesz minden energiáddal, de már fel sem tűnik a küzdelem, mert minden percét élvezed.... a lételemed, a szenvedélyed, az ÉLETED lett! Igen, ÉN tényleg ennyire élvezem... szenvedélyből, tiszta szerelemből, mert IMÁDOM, amit csinálok....leírhatatlanul... „

 

 DSC_4749.jpg


azok a makacs érzelmek....

2017/12/02 Címkék: jegyzet.

Gondolkodtál már, hogy mi az erősebb, az érzelmeid vagy a félelmeid? A vágyaid vagy a kötelességeid? A céljaidhoz való ragaszkodás vagy reménykedés az álmaid megvalósulásában? Akkor most erős vagy, vagy gyenge? De ki az erős: aki mindent elfojtva teszi a dolgát, vagy aki az érzéseire hagyatkozva megy a vágyai után? Mi ez bátorság, vagy vakmerőség, szolgalelkűség vagy felelősségvállalás? Melyik a boldog, melyik az egészséges, melyik a mesterséges és melyik az igazi?

Ti hogyan éltek?

Kiszámíthatóan, társadalmi normáknak, elvárásoknak eleget téve, vagy sodródva, csapongva, az új helyzetekhez azonnal alkalmazkodva? Fedhetetlenül, minden szabályt hiánytalanul betartva vagy elbukva, majd felállva, sokszor hibázva? Melyik a jó és melyik a rossz?

Aztán ott az igazság…..

De kinek az igazsága? Az övé? A tiéd? Az enyém? Mert mindenkinek van egy…

Aztán a hazugság…ki szerint is??? Úgy gondolod, ez is fekete vagy fehér?

Harcolni…. megbékélni…

Miért, kiért? Az érzelmekért nem lelet harcolni, az vagy van, vagy nincs, emberekért meg pláne nem….  Ezzel kell megbékélni…. Valami ellen pedig fölösleges…inkább makacsul harcolj a célodért, valami többért, valami jobbért!

Én ezt teszem…és hogy miért?  MERT ÉN ÍGY DÖNTÖTTEM!!!!

DSC_4491.jpg

 


Edzőim, segítőim, társaim......

eddzENIway, gymENIway, VELÜK!

Szakmaiság, tapasztalat, elhivatottság, eltökéltség, bizalom

EZT NYÚJTJUK MI!

Mi a közös bennünk? Az együtt töltött elmúlt évek, itt az eddzeniway égisze alatt …

Mindegyikükhöz köt valami…. DE bemutatom őket:

Nagy Tamás: sportszakmai képesítését a Fitnesz Company-nál szerezte. 2012 óta megszállott edző és az eddzENIway klub keresztapja. Tomi a klub marketing munkájának egyik fő mozgatója…az az ember, aki a mai napig eljár az edzéseimre, minden újdonságra nyitott, mindig higgadt, mindig számíthtok rá.

Ő így vall magáról: „Számomra a legnagyobb motivációt az jelenti, ha tudom, hogy tetteimmel, tudásommal és iránymutatásommal hozzájárulhatok mások sikereihez és ezzel mind lokálisan, mind globálisan egy olyan nélkülözhetetlen úttörés részese lehetek, ami épít, erősít, ellenállóvá és elégedetté tesz bennünket.
Engem a sport indított el a fejlődés útján, általa törtem ki a középszerűségből, a kilátástalanságból. Elhízás, óriási defenzív egó, boldogtalanság, szörnyű egészségi állapot és minden ami ezzel jár… de meg kellett járnom hogy most ilyen lelkesedéssel tudjak másokkal dolgozni. Imádom az embereket, érdekelnek a céljaik, a történetük, a személyiségük. Nálam a sport sokkal többről szól, sokkal mélyebb mint hogy hány cm a bicepszed...
Tamás vagyok, egy nagy magyar vendéglátó és kereskedő cég beszerzője, 2012 óta megszállott edző és az eddzENIway klub keresztapja. Remélem, találkozunk!”

Edzései a klubban: kedd 18:30 body pump, 19:30 nyújtás,csütörtökönként Szécsényben a liget tornatermében 18:30-tól.

Tomi hamarosan hivatásos cardio trénerként is bemutatkozik a gymeniway-ben! Edzései: Hétfő: 18:30, Szerda: 18:30.

 DSC_4762.jpg

Deák Kalapos Anett: a legjobb példája annak, hogyan válik egy hűséges vendég az ember jobbkezévé… Anett rengeteget tanult nálam, számtalan órám rendszeres vendége volt, életem lefontosabb állomásainak volt csendes szemlélője, végigkísérője… A girja Sportban remekel, amelynek jó pár MKMGS versenyrészvétel, érem, oklevél a bizonyítéka. Anett mára a GYM lelke lett, akihez bárki bizalommal fordulhat…

1.jpg

Kakuk László Krapu: 2017 első negyedévében vehette át a nemzetközileg is elismert Girja sport oktatói bizonyítványát, melyet közel egy éves felkészülés előzött meg. Háromszoros magyar bajnok szakításban és kétszeres hosszú ciklusban az MKMGS szabályai szerint. Továbbá mester szintű fokozattal rendelkezik a hosszú ciklusban. Nógrád megye Girja sport képviselője és vezetője, amely kinevezését Balogh Mihály MKMGS elnök és IGSF alelnökétől kapta meg. Krapu, évek óta az óráim rendszeres résztvevője. Az az ember, aki szívvel-lélekkel, azon van, hogy az eddzeniway jól működjön, mindenben segít, mindenben támogat, mindig mellettem áll.

„A legjobb magyar girja és kettlebell oktatótól, Csürke Csabától sajátíthattam el minden technikát. Nyilvánvaló, hogy a golyós órán találkozhatsz velem leggyakrabban Salgótarjánban és Szécsényben is. Jövőre szeretnék még egy SPARTAN fighter képzésen részt venni. #eddzeniwayofmylife „

2.jpg

 

Manyasz Tímea: kémia – német nyelv és irodalom szakos tanár, mentortanár, fitnesz instruktori OKJ-s képesítését a MANDALA Jógastúdióban szerezte, emellett kinesiotape terapeuta, everyBODYballet oktató, továbbá immár teremkerékpáros oktatói oklevéllel is rendelkezik  (FitCollege).

Timi háromgyerekes, egyedülálló anyuka, aki mióta betette a lábát a klubba óriási változásokon ment keresztül. Minden edzésemet kipróbálta az évek alatt, s ma ott tartunk, hogy gyakorlatilag Ő a rudas részleg kis kapitánya... A rúdteremben benevezhetsz a csütörtöki edzésére. Mindemellett a most induló tartás javító, gyerektornákon (hétfőn 16:30-tól), illetve indoor cycling  edzéseken (kedd, szerda reggel 8) találkozhatsz vele a gymENIway-ben.

Tudását folyamatos workshopokkal fejleszti, mindig tanul valamit, de számos versenyen kipróbálta már magát. Íme a jelentősebbek:

-Pink Panther Rúdfitnesz bajnokság, amatőr felnőtt kategória 1. hely

-Aleskaaerial Hoop 2017 Fall/Winter amatőr női kategória 1. hely

-Queen of Pole karika amatőr női kategória 1. hely

 DSC_5336.jpg

 

Sándor Attila: az IWI-nél végzett 2015-ben fitness instruktor /testepítő edzö szakon, gyakorlati idejét pedig nálam töltötte a klubban. 2016-ban a fitness academián részt vett a stability workout (bosu, fittball, stability board) instruktori képzésen. 10 éve foglalkozik ökölvívással, 5 éve profi szinten, 2015-tól tart box edzéseket. A klubban vasárnaponként talalkozhatsz vele crossfit edzés keretében, illetve a ő viszi a bátonyterenyei eddzeniway-t, valamint a Salgass-nál is ő helyettesít minden pénteken. Attila kreativitásának remek bizonyítéka, hogy DJ-ként is tevékenykedik és nagyban segíti mixeivel IS a munkámat. A küzdősportból hozott elszántsága az óráin is visszatükröződik, csak úgy mint a box iránti szenvedélye.

5.jpg

 

Juhász Petra, spinning oktatói oklevelét a Fitness Company-nál szerezte immár két éve. Anatómiai tudását mi sem igazolja jobban, mint hogy jelenleg nondoctori képesítését végzi a Pécsi Tudományegyetemen.

Petrával annak idején kicsiny városunk aerobic ikonjánál, Arinál ismerkedtünk meg….barátságunk azóta is tart… Ő az, aki végig kísérte, hogyan váltam főállású anyukából főállású edzővé… Ő az, aki biztatott, támogatott, bátorított eddigi utam során és mindig mellettem állt. Évekig az edzéseim mindennapos résztvevője volt, majd a tekerés szerelmeseként úgy döntött spinracing oktatóként is kipróbálja magát. Órái hamar népszerűvé váltak a vendégeim körében is. Ha hiteles képet akarsz kapni rólam, ŐT kérdezd! 

A gymENIway-ben a következő időpontokban tekerhetsz vele:

Kedd: 16:00, 17:00, Szerda: 17:00, Csütörtök: 16:00, 17:00, Szombat: 07:00, 08:00, Vasárnap: 18:00

Minden edző, oktató edzésre kizárólag online lehet jelentkezni a FB-os csoportunkban közzétett linken.

 

petra.jpg


csak a pozitív....

2017/11/24 Címkék: jegyzet.

A pozitív dolgokat szereti az emberek többsége…igen, mivel úgy vannak vele, negatívummal a sajátjuk is tele van, így nem akarnak belőle többet….nem kíváncsiak más fájdalmára, rossz érzéseire, nem akarnak belegondolni, átérezni…..hagyják őket csak békén, van nekik is elég bajuk…ők bizony szórakozni, szemet gyönyörködtetni, kacagni akarnak, nem pedig más sérelmeit, sirámait, rossz tapasztalatait hallgatni…. Pedig ha megnézel egy fotót, az azért beszédes.... de nem mindenki akar a kép mögé nézni, nem mindenki kíváncsi a szempárra…az útra, ahol könnyezett, ahol megnevettették, vagy ahol halkan zokogott fájdalmában… pedig ott van mögötte az ember…a boldog pillanataival ÉS a sértett, a megbántott, a megalázott, az, aki besokallt, akinek elege lett… mert az élet arról szól, hogy megbízunk és csalódunk, összetörünk és felépülünk, megbotlunk és felállunk, hibázunk és belátjuk…. az élet nem tökéles és mi sem vagyunk azok…. "

DSC_4667-2.jpg


Az év utolsó NAGY köredzése

Mintegy 5 évvel ezelőtt ez a csapat merőben újat alkotott, amikor megmutatta, hogy 50-70- sőt 100 fő is képes EREDMÉNYESEN és élvezhetően együtt edzeni egyetlen ember irányítása alatt! Az élőben kevert motiváló zene - DJ Titánnak köszönhetően- , a változatos állomások, a jól ismert eszközök kavalkárdja és a megkövetelt edzésintenzitás csak fokozza az amúgy is elsöprő hangulatot, amit minden egyes EDDZENIWAY köredzésen átélhettek.

Idén millió programunk volt, ezért az újévi, és a farsangi köredzés után ez lesz a harmadik és egyben az utosló NAGY KÖREDZÉSÜNK 2017-ben.

Hogy mit is kapsz vasárnap délután HÁROMTÓL?
90 perc intenzív edzést, három blokkban, minimum 6 fajta- és kb 50 db IGÉNYES eszközzel, profi DJ-vel, fullos hangosítással, fotóssal egy fűtött, rendezett tornateremben, használható öltözőkkel, mosdókkal.
Az edzés díja 2000 Ft.
Minden 10. érkezőt 10 perc szoláriumozással jutalmazunk, minden 25. résztvevő egyhavi gymENIway bérletet, az 51. pedig egy 5 alkalmas eddzENIway bérlet kap tőlünk ajándékba.
A sorrendet az ajtóban írjuk, ahogy szoktuk. Hogy lesz-e még egyéb meglepi? Naná.... De ezt már csak az tudja meg, aki eljön!

 koredzes-plaki.jpg

 


Évzáró party eddzeniway módra

A szokásos "kis" évzárónk ez alkalommal a Salgótarján FŐ terén található Hello Café-ban lesz, ahol svédasztalos vacsora: töltött káposzta, baconbe tekert csirkemell, rántott sertésszelet, baconbe tekert csirkemáj, körözöttel töltött sajt tekercs, tojásos brokkkoli saláta fenyőmaggal, majonézes burgonya saláta vár minket. A desszert házi habroló lesz valamint sör-, borkorcsolya gyanánt házi sajtos pogácsából csipegethetünk.

A rendezvényünkre mintegy két tucatnyi ember, már októbertől, nagyon szervezetten, rendezetten készül.... hála érte NEKIK!!!!
Egy nívós helyszínen, igényes környezetben, színvonalas ellátással, szolgáltatással és parádés műsorokkal készülünk nektek... szóval fiúk-lányok, elő a legjobb gönceitekkel, mert ez lesz az év legjobb bulija!!!
Az évzáróra a jegyeket Anett-nél a GYM-ben, Tamás-nál, Krapu-nál, vagy nálam is megvehetitek!

Íme a programtervezet:
19:30-tól gyülekező,
20:00 megnyitó
20:15 vacsora, meglepi bemutatók
21:00 CSAPATFOTÓ
22:00-tól DJ Nara szolgáltatja a zenét két órán át, előtte és utána pedig egy remek helyi DJ, Danny Ground vár a keverőpult mögött.

Az évzáróra a jegyeket Anett-nél a gymENIway-ben, Nagy Tamás-nál, Krapu-nál, vagy nálam is megvehetitek!

Belépő: 4000 Ft/fő.

evzaro-plaki.jpg

 

.


Egy kis őszi glamour....

Amikor hajnaltól késő estig csak az edzőruhákat váltogatod magadon, amikor a hajgumi elengedhetetlen része a mindennapi outfittednek, amikor a smink és kiegészítők teljesen feleslegesek és haszontalanok a hétköznapjaidban, akkor bizony jól esik a léleknek egy kis csajoskodás… Egy borongós őszi napon Danyi Lilla fotózott, Kékesi Renáta sminkelt, Csernák Andrea pedig frizurát készített, a stylist Molnár Dalma volt, a férjem pedig ismét mellettem állt, támogatott, segített, majd megszülettek a következő fotók. A fotózás helyszínéül az igényes NDUSTRIAL Stúdiót választottuk. További képek ITT láthatóak.

DSC_4327.jpg

 

DSC_4583.jpg


Télen, nyáron campENIway 2018-ban

Egy családias, 3 napos, wellness tábor a Balaton parton, februárban, egy négy csillagos hotelben, valamint egy teljes hét, egy olaszországi üdülőparadicsomban, júliusban, a napfény, a pizzák és természetesen az edzések kedvelőinek! Válasszatok, vagy gyertek mindkettőre! Részletfizetés is lehetséges!

A téli weelness táborom programja az alábbi plakáton látható:

21697893_1625889480788820_1788525025_n.jpg

Itt pedig az időpontról és az árról tájékozódhatsz:

Campeniway---balaton (1).jpg

Tudnivalók az olaszországi edzőtáborról, ahol a következő edzések közül válogathattok:
- gflex,
- girja,
- stroops,
- sparrowbag,
- rúdfitnesz
- karika
- spinning
- power kardió
- nyújtás
(A fenti trainingeknek egyébként - az üdülőtelep szabályzata szerint- délelőtt 10.00 és 12.00 között, illetve délután 16.00 és 18.00 óra között KELL zajlaniuk.)
A helyszín minden eddigin túlmutat: igényes, észak-olaszországi 4 *-os üdülőtelep, felnőtt és gyerek medencével, félpanziós lehetőséggel, privát(!) homokos stranddal, napernyővel ágyakkal (!) (ugye tudod, hogy csak ez utóbbi 15 euro/nap volt az idei szezonban!NOS, itt benne van az árban!) klímával, parkolással, strandszervízzel!
Elhelyezés: 3 + 2 férőhely / 36 nm / 2 helységes külön álló kőházak, fedett terasszal,kerti asztal székekkel, ruhaszárító állvánnyal, szúnyoghálóval, televízió olasz és külföldi csatornákkal, jól felszerelt konyhával: konyhai edények, poharak, tányérok és evőeszközök 6 személyre, hűtőszekrény fagyasztó rekesszel, vízforralóval, olasz kávéfőző géppel, konyhai edények, poharak, tányérok és evőeszközök 6 személyre és széf!. Etetőszék kérésre!
A tábor ára:
- egyéni utazással, 5 fő elhelyezése esetén kőházban: kb: 62 ezer Ft/fő (204 Euro)
ugyan ez közös, bérelt busszal:: 90 e Ft/fő
- egyéni utazással, 4 fő elhelyezése esetén kőházban: kb: 70 e Ft/ fő (232 Euro)
ugyan ez, buszos utazással, 4 főnek, kőházban: 98 ezer Ft/fő
- 3 főnek kőházakban egyéni utazással kb 83 e Ft/fő (274 Euro)

Félpanziós és csak vacsorás étkezés is lehetőséges!
Érdeklődni: 20-280-7178

RÉSZLETFIZETÉS IS LEHETSÉGES!!!
PL 4 fős ház, buszos utazás esetén: 98 e Ft/fő, ami októbertől májusig törlesztve, havi: 12250 Ft megtakarítást jelent személyenként!!Jelezzetek bátran!

Ne feledjétek!!! Lemondást IDÉN IS csak abban az esetben tudok elfogadni, ha hoztok magatok helyett valakit, s majd vele rendezitek az anyagiakat! Arra is figyeljetek, hogy az euro árfolyama a mérvadó, így aki teheti inkább abban rendezze, hiszen a szállásadónk így kéri!
A táborhelyed egyébként az előleg befizetésével biztosíthatod, ami az általad választott opció 40 %-a, amit legkésőbb január -ig kell befizetni személyesen nálam vagy átutalni a következő számlaszámra: 10404247-95924100-01980000.
Kovácsné Szeles Enikőt írjatok a kedvezményezetthez.

Olasz-tabor-plaki.jpg

Mindkét táborhelyszínről, további képek ITT láthatóak. Ha felkeltettem az érdeklődésed, hívj: 06:20-280-7178, vagy írj: szeles.eniko@toldinet.hu

 


Anyatársaknak, iskolakezdésre....

Így iskolakezdésre azon morfondírozom, hogy de rohadt könnyű annak önmegvalósítani, akinek csupán önmaga körül forog az élete…. Könnyű úgy keményen melózni, mindent elvállalni, meg sok pénzt csinálni, hogy nem tartozol felelősséggel senkiért…nem kell a kutyára sem figyelned csak a kitűzött célra, oszt tolni… nem gyerekeket összekészíteni mondjuk HÁRMAT! Hiánytalan tanfelszereléssel! észben tartani, kinek milye hiányzik a hülye kis zsákocskájából, az új tánítónéniknek meg elmagyarázni, hogy nem… te nem úgy dolgozol, mint más normális ember… te akkor melózol, amikor más otthon nézi a sorozatát... meg főzicskél, pletyózik a barinőkkel valamelyik cukiban…. vagy éppen viszi a háztartást… jaa és hogy kételkedve néz rád, amikor tetőtől talpig edzőszerkóban hozod-viszed a kölyköket….hmm…. Más azért na úgy melóba menni reggel, hogy nyugodtan betolod a kávédat, megeszed a zabkásádat, gondosan kifestegeted magad, eldöntöd, aznap miben feszítesz a munkahelyeden majd du letudod a napi edzésedet is közvetlen a manikűrös után aztán egy kis plusz meló még, oszt hullán roskadsz össze 21:00 -kor a kanapén…. Na mi gyerekesek ugyan ezt csináljuk csak megfűszerezve… reggel a wc-re sem jutsz el, ha nem ébredsz egy órával mindenki előtt, ugyenez vonatkozik a nyugodt kávéra is…. Smink helyett meg jön a pisiltetés, kakiltatás… „a siessünk, mert elkésünk már” …. a TE készíted össze, TE viszed, TE hozod őket anyukasors… egy „cuki kis” pulsz, amit neked kell megoldanod, munka, edzés, háztartás, karrierépítés MELLETT…de nem nagy kaland ugye…. Emellett lazán tolható minden tovább….. a tuti alak, a megfelelő alvástól kisimult bőr, a csillogó szemek, a bájos mosoly, a kedvesen csengő hang… mert ha belépsz ebbe a virtuális istenvertébe az kurvaisten, hogy egy ilyen agyonhájpolt picsát tol eléd, oszt te meg lesel magad elé, hogy akkor neked miért nem megy??? Mert ilyen nincs baszki, azért! Törődj bele, ha bevásárlással, főzéssel, ruhák ovis, iskolacuccok el-be-kipakolásával töltöd a mindennapjaidat a meglévő X órás munkád MELLETT!!!!, meg még eljársz edzeni is, akkor nem fogod óránként a frizurád, az új táskád, az aktuális edzőpartnered vagy a cicuskád legeslegcukibb alvási pozícióid posztolni, mert örülsz ha túléled a napot! Félreértés ne essék, tudunk mi ám basszottul jól kinézni, de nem e körül forognak a mindenapjaink! Ha hódítani kell, hódítunk, ha edzeni kell edzünk, ha meg be kell teljesíteni az anyukasorsot - nem mondom, hogy hibátlanul, DE önmagunkból a legjobbat, tiszta szívből nyújtva megtesszük. Szóval kedves anyatársaim, TI ízig-vérig nők, TI, akik keményen dolgoztok adott munkahelyen napról napra, TI, akik a napi rutint lazán, zokszó nélkül letoljátok 1-2-3-4 gyerekkel is…soha se felejtsétek el, erre nem mindenki képes ám… van, aki félúton feladja, van, aki már az elején összeroppan a felelősségtől, és van, aki soha a büdös életben rá sem merészkedik erre az útra…. örülök, hogy ennyi belevaló anya vesz körül! Pedig nincs is anyák napja……

 


Edzés: Szeles Enikő

3100 Salgótarján, Rákóczi út 78.

Telefon: +3620-280-7178

E-mail: szeles.eniko@toldinet.hu

Táplálkozás: Keviczki Viktória

3100 Salgótarján, Rákóczi út 78.

Telefon: +3630-523-1549

E-mail: taplalkozas@eddzeniway.hu