Rólam mondják

 • Bánkuti Gabriella, fitnesz világbajnok

  Enikő, abszolút pozitív kisugárzású, kiváló kommunikációjú, megfelelő ...

  Tovább

 • Albertus Nandor, személyi edző a Fitness First gymben, Londonban

  Több mint 20 éves harcművészeti múlttal a hátam mögött és mint StrongFirst Girya oktató ...

  Tovább

 • Harazin Regina, tanuló

  Képzelj el egy 14 éves lányt: önbizalom hiányos, utál sportolni, mindemellett túlsúlyos. ...

  Tovább

 • Jakab Norbert, váltókezelő

  Én egy éve, kíváncsiságból kerültem Enikőhöz edzeni,ugyanis annyi sok jót ...

  Tovább

 • Kakuk László Krapu

  Szerintem csak elég a képeit nézni, máris rájön az ember ki is ez a csaj?! Mivel is foglalkozik? ...

  Tovább

 • Siraki Dóra

  Két és féléve kezdtem el az edzést Enikőnél. Kezdetben borzasztó nehéz volt ...

  Tovább

 • Gál Évi, kereskedelmi képviselő, sportedző, spinning és jóga oktató

  Enikővel első alkalommal 2013-ban, Budapesten a Fittarénán találkoztam, ahol ő is edzést tartott: igazán ...

  Tovább

 • Preisler Zsolt, rendszergazda- szerviztechnikus

  Sok-sok év kihagyás után, bő egy éve kezdtem el újra sportolni. Célom a ...

  Tovább

 • Szalainé Forgács Klaudia

  Hogy ki is Szeles Enikő? Az edzőm... az egyetlen....

  Egy EMBER, aki keményen, elszántan halad a maga útján,felveszi ...

  Tovább

 • Lerner Réka, tanuló

  Én azért választottalak edzőmnek,mert inspirál a személyiséged és az életmódod.Te ...

  Tovább

 • Kékesi Tifani, tanuló

  Az edzések jó hangulatban, a legújabb zenékkel és egy remek edzővel telnek, aki biztat, megdicsér ...

  Tovább

 • Tóth Zoltán, ToZó, testépítő világbajnok, nemzetközi bíró

  Enikőt nagyon agilis, törekvő és energikus személyiségnek ismertem meg, kedvessége mellett igen keménykezü ...

  Tovább

 • Miklós Ádám, tanuló

  Én még újonc vagyok, de úgy érzem, hogy már egy csapatba tartozom. Enikő edzésein van ...

  Tovább

 • Olasz Zsóka, könyvelő

  A kezdetek kezdetétől járok Enikőhöz, immár harmadik éve. A benne lévő hatalmas energia ...

  Tovább

 • Nagy Tamás, Fleet Co-Ordinator, sportedző

  Miért Enikő? 3 okból.

  1. Mert ő egy valódi egyéniséggel rendelkező nő (ami manapság ...

  Tovább

 • Harsányi Szilvia, tanárnő

  Igazán felemelő érzés egy olyan csapatban edzeni, ahol garantáltan azonos dolog mozgatja az embereket; az ...

  Tovább

 • Zsíros István, nehézgépkezelő

  Számomra fontos, hogy az edző hiteles legyen, a megjelenésén lássam azt a munkát, amit velem ...

  Tovább

 • Gábor Tamási, közgazdász, faipari mérnök

  Változatos edzések, a határokat feszegetve, egy állandóan mosolygós csapattal. Kiszakadsz ...

  Tovább

Regisztráció az eddzENIway Klubba

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Blog legfrissebbek
Címkefelhő
SVT (1), akadályfutás (1), diéta (1), eddzENIway diéta challange (1), edzőtábor (1), gflex (2), ha összefogunk (2), jegyzet (43), laskafesztivál (1), legion run (1), motiváció (1), notes (4), rendszeres testmozgás (1), spartan (2), spartan fight (1), srtg (10), videó (6),

VIII. camENIway

Az eddzeniway eddigi történelmének legtartalmasabb táborát tudhatjuk magunk mögött. Bátran kijeletem, h annyi élményt gyűjtöttünk egy hét alatt, amit más talán évek alatt nem él meg: családias gyülekező a teremél, Kincses Szigeti kalandtúra, csapatépítőnek álcázott szülinapi köszöntés, reggelig tartó éjszakai beszélgetések, hatalmas nevetések, felejthetetlen tengerparti edzések, vacsorák és táncok…

36482570_1687362614650751_7509999463813873664_n.jpg

(további fotók a GALÉRIÁBAN és az eddzENIway facebook oldalán láthatóak)

61 fővel vágtunk neki VIII. campENIway-nek, az Olaszországban lévő, pomposai Park Gallanti üdülőtelen, ahol egy igazán aktív közösséget sikerült összeverbuválni. Nemcsak vezetett edzések, mint spinning, gflex, girja, stroops, tengerparti spartan training, sparrowbag, gymstick, rúdfitnesz, karika, nyújtás órák színesítették a hétköznapjainkat, hanem ad hoc tenisz partik, focimeccsek és strandröplabda mérkőzések varázsolták igazán edzőtáborossá az elmúlt egy hetet, amelyben nagy szerepe volt az üdülőtelep rugalmas vezetőségének és magyar kapcsolattartónknak, Racskó Ritának. Ez úton is KÖSZÖNJÜK a szíves vendéglátást!

csapatka.JPG

Ismét hatalmas eszközparkkal készültünk a táborra, amelyet a segítőkész csapattagok gyorsan, ügyesen mozgattak, pakoltak és raktak össze! Köszönet minden önkéntesnek és főleg Krapunak, hogy mint mindig ez alkalommal is segített koordinálni a feladatok ezen részét is! Aztán neki és Szeles Zsoltnak külön hála a busz útért, a vezetésért!

fiuk4.JPG

Nagy köszönettel tartozom csapatunk fáradhatatlan és tehetséges fotósának, Minh dokinak, az ő érdeme, hogy rengeteg szép emlék maradt megörökítve.

GOPR0226.JPG

Köszönet a csapat edzőinek: Pertának a spinning edzésekért, Manyasz Timinek a nyújtás és karika órákért, Krapunak a rögtönzött golyós edzésért és vendégedzőnknek, Fera-Both Csillának, hogy az eddzeniway tagok betekintést nyerhettek a gymstic óráikba is!

20180701_181202.jpg

Idén öt éves a klubunk és úgy érzem megértünk, beértünk…. igazi közösséggé váltunk, ahol a gyerekeink is barátokká váltak és egymást erősítve, tolerálva szőjük tovább a terveinket, valósítjuk meg közös elképzeléseinket.

20180701_124048.jpg

Köszönöm, hogy ez alkalommal is velem és családommal tartottatok! Legközelebb a Thermal Hotel Visegrádban tölthetünk együtt egy kellemes hét végét. Részletek ITT.

 


Rúdsport és ami mögötte van

Idén lesz 3 éve, hogy elindítottam a rúdfitnesz oktatást Salgótarjánban, de mivel ez egy szűk réteget érint, s mivel ez nem a stadionokat megtöltő mozgásforma, amelyre szépen hangzó egyesületeket lehet alapítani, melyekhez csak úgy ömlik a pályázati és egyéb támogatási  pénz mostanság, ezért sajna méltánytalanul kimarad az efféle szórásból...

Sokan továbbra is pejoratív szemszögből néznek a mai napig a rúdsportra, anélkül, hogy tudnák miről is szól, és hogy milyen fejlődésre képes sarkallni a testünket, ha rendszeresen, kitartóan, állhatatosan végezzük.

Edzőként millió képzésen részt vettem már és számtalan workshop-ot megjártam a tudásom fejlesztése céljából, de ez volt az egyetlen gyakorlati képzés, amelyre azt mondtam, na ehhez még fejlődni kell.

Meg lehet tanulni az anatómiát, az edzéselméletet, az alapgyakorlatok helyes kivitelezését is, lehetünk izmosak és erősek…de ez még bizony nagyon kevés ahhoz, hogy helyesen bemutatni, oktatni, tudja az ember lánya a rúdfitneszt, nem beszélve a szép kivitelezésről….

Folyamatos munkát kell végezni ahhoz, hogy nemcsak te, de a tanítványaid is fejlődjenek. Meg kell keresni a rúdsportban jártasabbakat, a sok-sok versenyt megjártakat, szüntelen csoportos és magánórákon kell tanulni a tőlünk nagyobb ismeretanyaggal rendelkezőktől, akiknek ez teszi ki a mindennapjait…  Be kell iktatni az életünkbe a rendszeres nyújtást, meg kell tanulni a hajlékonyságunk fejlesztésének minden csínját-bínját…. 

nyujtas.jpg

Ez nem 4 napos képzés, ahol kapsz egy lapot, amit kiposztolsz a facebookra, aztán holnaptól oktatod, mert megismerted az "eszközt".... ehhez TUDÁS kell... igazi napra kész tudás! és ezt csinálni kell… odaadással, szívvel, lélekkel, napról-napra, hétről-hétre, folyamatosan… dolgozni kell rajta, h jó legyél, hogy képes legyél átadni mindazt, amit megszereztél.... milyen éredekes, hogy az összes eddigi újnak mondható- általam bevezetett- mozgásformára azonnal lecsaptak a helyi edzők reménységei...ezt kivéve... vajon miért?? ehhez ugye bitang keményen oda kell tenni magad és hát közel sem biztos a "garantált hozam".... hmm....

Cseni.jpg

A rúdsport önfegyelemre, alázatra, türelemre tanít…mert azért ott állni a magad 39 évével a húszon évesek között...már önmagában KIHÍVÁS... megmutatni, hogy képes vagy rá… mert teszel érte... nos jó érzés..... mind amellett, hogy együtt örülünk egymás sikereinek...mindegy ki hány éves, ki hány kiló, és hány gyereket szült... akarás van és öröm, a lehetetlennek hitt gyakorlatok kivitelezésének, minden egyes szintlépésnek és sikerérzés van, a félelmeink leküzdésének...…Én ezért is szeretem…és ezért is vagyok mérhetetlenül büszke, az összes lányra, akik tőlünk indultak, akik itt ismerkedtek meg a rúdsporttal Salgótarjánban….és most versenyeken állnak helyt és érmeket nyernek..... lehet minket figyelmen kívül hagyni....csak nem érdemes..... ;)

Donata5.jpg


Eltűnő értékek....

2018/06/15 Címkék: jegyzet.

Egy pécsi kolléganőm, Dombai Szilvia facebook-os sorai ihlették ezt a szösszenetet- akit nem mellesleg igen nagyra becsülök- s aki pont ugyan azt fogalmazta meg, amit immár 5 éve én is folyamatosan tapasztalok-... eltűnőben vannak bizonyos értékek...

"elkötelezettség….

korrektség…

egymás munkája és a másik folyamatos küzdése iránti tisztelet…

vannak, akiknek SEMMIT, a világon semmit sem mondanak ezek a fogalmak…

én sajnálom őket…tényleg…szívből…

mert azért mardosó lehet a tudat, hogy „gusztustalant léptem” MEGINT és csak így vagyok képes „alkotni”….

Fájhat, ha a tükörbe nézel, s azért ott legbelül emészthet…tudom…

de úgysem fogod bevallani magadnak… csak terelsz, hadoválsz idiótán….mintha nem tudnád, hogy szemét munkát végeztél…azt gondolod, ha te elhiteted magaddal, hogy helyesen cselekszel, akkor majd mások is elhiszik azt… vergődsz.... igyekszel mindenkit meggyőzni az igazadról s ez fog felemészteni, szépen…csendben…lassan…

Én sajnállak, tényleg szívből, nagyon....."

en2.jpg


Hatvan fős edzőtáborra készülünk

Örömmel jelentem be, hogy minden eddiginél nagyobb létszámú egyhetes táborunkat kezdjük meg 16 nap múlva az olaszországi Pompos-án. A nyolcadik campENIway-re 60 fővel indul útnak az eddzeniway csapata egy csodás, minden igényt kielégítő olasz üdülőfaluba. 24-en utazunk busszal,plusz az eszközeink, a többiek saját autóval jönnek, 20 fő kért félpanziót és 56 emberre kötöttem csoportos utazás biztosítást.

Mivel Lido di Pomposa településen belül több jó étterem és bár is található gyalog 5-10 percre a szállásunktól, ezért éhesen tuti senki sem marad.

12-Beachfront-holiday-village.jpg

Előre látható program:

 • INDULÁS SALGÓTARJÁNBÓL 06.29. Péntek este 10:00. Az autósok is csatlakozhatnak hozzánk!
 • a szállást hivatalosan 16.00 órától lehet elfoglalni az érkezésünk napján, szombaton, de az eddzeniway csapatának már 12.00 órától biztosítják a bungalow-kat.
 • Szombaton csak egy csapatképre és egy rövid köszöntőre hívnám össze a táborlakókat este 19:00-ra a tengerparti bár elé! MEGKÉREK MINDENKIT, HOGY LEGYEN OTT! Ó a fotósunk egész héten át ez alkalommal Minh doki lesz!
 • Az üdülő térképét és a heti programot minden ház előzetesen megkapja, így tudni fogjátok, hogy mikor, hol és milyen edzés lesz a programban. Polifoamot mindenki hozzon magával! A pódiumos rudat a házsorunk előtti játszótéren fogjuk felállítani egy árnyékos helyen, a karikáknak, silknek, gflex-nek még keressük a felfüggesztést, de ezeket is bátran kipróbálhatják a gyerekek is. Időpontok erről később!
 • a foci és teniszpályát minden nap fél 10-től lefoglaltam, így az apukák, gyerekek sem unatkoznak majd.

Jó hír, hogy egészen véletlenül az üdülőtelepen táborozik 30 fős csapatával a kistarcsai Fera-Both Csilla, gymstic edző, akivel egyeztettünk és úgy döntöttünk, hogy átjárhatóvá tesszük a két csapat óráit, így jelentősen bővül az edzőtábor repertoárja és az edzeni vágyók létszáma immár 100-ra ugrott!! Hamarosan posztolom az órarendet is, a helyszínek, oktatók, megjelölésével. Lesz spinning Petrával, tengerparti spartan training, sparrow bag cross jam velem, gymstick Csillával és karika, nyújtás Manyaszkával. Már csak 16 nap! KÉSZÜLJETEK!!! Addig is ízeltőek néhány fotó a tavalyi horvátországi táborunkról ITT.


Teremts időt!

2018/06/10 Címkék: jegyzet.

12 év egy kapcsolatban nagy idő…. egy 15 és egy 5 éves vállalkozással megspékelve még inkább… nem beszélve a három gyerekről…  csaták, sírások, hisztik, sértődések, harcok, pofonok, dacos- és „megfojtanálak” időszakok…. e mellett persze ott vannak a romantikus emlékek, a tengerparti esküvő, az első gyerek  születése utáni anyák napja, az új ház felújítása, majd 3 nappal az ikrek születése előtti beköltözés…. a sok-sok nevetés, a titkos mézeskalács vár készítés és a nagy közös pogácsa sütés a három cseppemmel... aztán az első, kettesben elszökős utunk…

Mindez ott van a másik oldalon… a mókuskerékbe belefásult, a munkanapokon felőrlődött férj is tud más lenni, ha megteremtjük az időt és a sokgyerekes anyuka is képes kivirulni, ha érzi, kicsit magával is törődhet…

Mert nincs folyamatos boldogság… örök elégedettség érzés, mert ha így volna, a kapcsolatod a másikkal nem jutna előre, nem fejlődne…megrekedne… hullámvasút van, ahol észen kell lenned, mert ha nem találsz kapaszkodót, kirepülsz…. Szakíts időt arra, hogy meg tudjátok teremteni azokat a pillanatokat, amelyek a nehéz időkben emlékeztetnek: igen is szeretitek egymást és bármi volt is, bármi jön is… összetartoztok… hiszen csakis egymásra számíthattok… teremts kapaszkodót!

aprilisi-bringa.jpg


Medvesi Fotós Maraton tehetséges klubtagokkal

Az idei Medvesi Fotós Maratonon (MFM) az eddzeniway csapata nem hétköznapi modellekkel állt helyt. Reha Timi csapattagunk, atletic kategóriában magyar bajnok lett áprilisban a 3. BLADE SPORT KUPA Open International fitnesz versenyen. Idén ő állt Xénaként a vár fokán… 

Reha-Timi4.jpg

A MFM péntek délutáni programjaként az AleskAAerial karika versenyen ezüstérmet nyert, Manyasz Tímea és tanítványai trükkjeit fotózhatják a maratonra regisztráltak.

m-Klau.jpg

Dorika-karikan5.jpg

A szombat délutáni fotózáson pedig ott voltak a somoskői várban a Rúdsport Magyar Bajnokság salgótarjáni résztvevői is. Mivel ugyanerre a napra szerveztem egy rudas workshop-ot is Litkei Dorottya, vendégoktatóval, ezért nekünk igazán maratonira sikeredett június másodika. Még több fotó ITT.

Donata2.jpg

 


Tavasz végi éremözön a klubban

Klubunk tagjai, ismét országos megmérettetéseken bizonyítottak: ez alkalommal légtorna, rúdsport, girja és fitnesz versenyen értek el előkelő eredményeket.

A budapesti Folyondár Sportközpontban megrendezett Rúdsport Magyar Bajnokságon négy salgótarjáni eddzeniway klubtag is jól szerepelt. Amatőr kategóriában indult: Sándor Fanni, Kaári Tamara és Alexa Dorottya. Fanni csak egy fél ponttal csúszott le az első helyről, így ezüstérmes lett, Kaári Tamara pedig egy bronzéremmel térhetett haza. Bartkó Krisztina félprofi kategóriában indult élete első rúdversenyén, de ez alkalommal még nem állhatott dobogóra. Az alábbi fotón az eddzeniway rudas osztaga látható a verseny előtt kíséretemben. 

 rudversenyzok.JPG

Ezen pedig Bartkó Krisztina verseny közben

rudversenyen.JPG

A lenti fotón Sándor Fanni, a Rúdsport Magyar Bajnokság amatőr kategóriájának ezüstérmese

Sandor-Fanni.jpg

Az amatőr kategória dobogósai, Kaári Tamara, bronzérmes, Sándor Fanni, ezüstérmes

RMB-2018..jpg

További fotók a salgótarjáni résztvevőkről ITT.

Manyasz Tímea az AleskAAerial karika versenyen senior kategóriában ezüstérmet nyert. Az AleskaAerialhoop légtornász karika versenyt Budapesten, a Fitbalance sportrendezvény keretein belül rendezték meg április 26-án, ahol a légtorna elismert szakmai zsűrije pontozott. Összesen 62 induló volt, gyerek, junior, amatőr, profi és szenior kategóriákra osztva. Az alábbi képen Manyasz Tímea az ezüst érmével:

manyaszka2.jpg

Girjásaink szintén május 26-án, szombaton Százhalombattán bizonyítottak, ahol az IGSF szabályai szerinti girja versenyen vettek részt lökés és szakítás versenyszámokban. Klubunkat ezen a versenyen Nagy Máté, Kakuk László és Siraki Dóra képviselte.

Nagy Máté lökésben indult, a gyakorlatot dupla 16-kgos golyóval végezte. 7 perc alatt 82 ismétléssel. Így súlycsoportjában az első helyen végzett.

Siraki Dóri lökésben 12-kgos golyóval versenyezett: 174 db -ot hozott össze a megadott idő alatt, igy súlycsoportban az első helyen végzett.

A csapat gyakorlott versenyzője, Kakuk László lökésben és szakításban is indult. Szakításban 226 db számot hozott 9 és fel perc alatt, lökésben pedig dupla 16-kgos golyóval végzett ismétlésszámával a dobogó legfelső fokára állhatott.

Girja-verseny.jpg

Reha Timi csapattagunk, fitnesz versenyeken bizonyított végig a tavaszi szezonban, ahol legkiemelkedőbb eredményeként atletic kategóriában magyar bajnok lett a 3. BLADE SPORT KUPA Open International versenyen.

Reha-Timi-2.jpg

GRATULÁLUNK MINDENKINEK!

 

 

 


Anyatársaimnak...

2018/05/04 Címkék: jegyzet.

Azon morfondírozom, hogy de rohadt könnyű annak önmegvalósítani, akinek csupán önmaga körül forog az élete…. Könnyű úgy keményen melózni, mindent elvállalni, meg sok pénzt csinálni, hogy nem tartozol felelősséggel senkiért…nem kell figyelned csak a kitűzött célra, oszt tolni… nem gyerekeket összekészíteni mondjuk HÁRMAT! Hiánytalan tanfelszereléssel! észben tartani, kinek, mije hiányzik a hülye kis zsákocskájából, az új tanító néniknek meg elmagyarázni, hogy nem… te nem úgy dolgozol, mint más normális ember… te akkor melózol, amikor más otthon nézi a sorozatát... meg főzicskél, pletyózik a barinőkkel valamelyik cukiban…. vagy éppen viszi a háztartást… jaa és hogy kételkedve néz rád, amikor tetőtől talpig edzőszerkóban hozod-viszed a kölyköket….hmm…. Más azért na úgy melóba menni reggel, hogy nyugodtan betolod a kávédat, megeszed a zabkásádat, gondosan kifestegeted magad, eldöntöd, aznap miben feszítesz a munkahelyeden majd du letudod a napi edzésedet is közvetlen a manikűrös után aztán egy kis plusz meló még, oszt hullán roskadsz össze 21:00 -kor a kanapén…. Na mi gyerekesek ugyan ezt csináljuk csak megfűszerezve… reggel a wc-re sem jutsz el, ha nem ébredsz egy órával mindenki előtt, ugyan ez vonatkozik a nyugodt kávéra is…. Smink helyett meg jön a pisiltetés, kakiltatás… „a siessünk, mert elkésünk már” ….

a TE készíted össze, TE viszed, TE hozod őket anyukasors… egy „cuki kis” plusz, amit neked kell megoldanod, munka, edzés, háztartás, karrierépítés MELLETT…de nem nagy kaland ugye…. Emellett lazán tolható minden tovább….. a tuti alak, a megfelelő alvástól kisimult bőr, a csillogó szemek, a bájos mosoly, a kedvesen csengő hang…
mert ha belépsz ebbe a virtuális istenvertébe az kurvaisten, hogy egy ilyen "agyonhájpolt" picsát tol eléd, oszt te meg lesel magad elé, hogy akkor neked miért nem megy??? Mert ilyen nincs baszki, azért!
Törődj bele, ha bevásárlással, főzéssel, ruhák, ovis-, iskolacuccok el-be-kipakolásával töltöd a mindennapjaidat a meglévő X órás munkád MELLETT!!!! meg még eljársz edzeni is, akkor nem fogod óránként a frizurád, az új táskád, az aktuális edzőpartnered vagy a cicuskád legeslegcukibb alvási pozícióit posztolni, mert örülsz ha túléled a napot!
Félreértés ne essék, tudunk mi ám baszottul jól kinézni, de nem e körül forognak a mindennapjaink! Ha hódítani kell, hódítunk, ha edzeni kell edzünk, ha meg be kell teljesíteni az anyukasorsot - nem mondom, hogy hibátlanul, DE önmagunkból a legjobbat, tiszta szívből nyújtva megtesszük. Szóval kedves anyatársaim, TI ízig-vérig nők, TI, akik keményen dolgoztok adott munkahelyen napról napra, TI, akik a napi rutint lazán, zokszó nélkül letoljátok 1-2-3-4 gyerekkel is…soha se felejtsétek el, erre nem mindenki képes ám… van, aki félúton feladja, van, aki már az elején összeroppan a felelősségtől, és van, aki soha a büdös életben rá sem merészkedik erre az útra…. örülök, hogy ennyi belevaló anya vesz körül!

gyerekekkel.jpg


ÖT ÉVESEK LESZÜNK

Idén lesz 5 éves a klubunk, ebből az alkalomból három olyan videót szeretnék közzétenni, amelyek remekül megmutatják, hogy mi is az eddzeniway, honnan is indultunk és mivé nőtte ki magát a mozgalmunk.

A 2015-ös ávzáró anyagát a kezdetektől válogattam össze, ezért igen átfogó képet mutat az első évek ténykedéseiről:

A második videó 2016 év végén készült:

.

A harmadik pedig a legutóbbi évünket öleli fel:


Ott leszünk a Medvesi Fotós Maratonon is

Talán emlékeznek a blog olvasói, hogy a legutóbbi Medvesi Fotós Maratonon Xénakét állhattam a salgói vár bástyáján számos tehetséges fotós kamerája előtt.
 xena.jpg
Nos, idén is felkérést kaptam erre a szerepre, amelyet jó szívvel át is ruháztam Reha Tímea csapattagra, aki a soron következő fitnesz versenyére készülve, biztosan fantasztikus formában fog Xénaként tündökölni.
Timink.jpg
Aztán továbbgondolva a modellkedést még akkor megemlítettem a szervezőknek a tehetséges rudas részlegünket, s mindennek köszönhetően idén már több ízben is a program részei vagyunk: pénteken a karikások, szombaton a rudasok illetve Timink, mint Xéna képviseli az eddzeniway klubot a MEDVESI FOTÓS MARATONON.
MFM.jpg
A somoskői vár egy-két rúdsportot űző eddzeniway-esnek nem lesz idegen, hiszen amikor majd 3 évvel ezelőtt elkezdtem a rúdfinesz oktatását Salgótarjánban, szerveztem egy fotózást a várba, amelyről 2016-ban be is számoltam a "Második intenzív rudas hét végénk" címmel írt blogbejegyzésemben. Danyi Lilla fotósnak köszönhetően, akkor számos szép fotó született a lányokról.
DSC_0373.jpg
DSC_0442.jpg
Idén már jóval nehezebb és mutatósabb rudas- illetve karikás elemekkel, pózokkal készülünk...mert mi készülünk és várjuk megyénk egyik legnépszerűbb programját.

Fanni, a Pole Artistic Hungary aranyérmese

Amikor 2015-ben elindultak a salgótarjáni klubunkban a rúdfitnesz órák, én magam sem gondoltam volna, hogy egy napon azzal büszkélkedhetek, hogy egy nálunk tanult növendék megnyerte a Pole Artistic Hungary rúdfitnesz verseny amatőr kategóriáját.

Fanni-versenyen3.jpg

Sándor Fanni 20 éves, salgótarjáni lány, aki jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetemen tanul turizmus-vendéglátás szakon. Nálunk a klubban ismerkedett meg több mint két évvel ezelőtt a rúdfitnesszel, s számos rendezvényünk lelkes fellépője is egyben.

- A rúdsport ma már az életem része és remélem, ez így is marad- mondja Fanni, akinek az április 7-én, Budapesten megrendezett Pole Artistic Hungary verseny az 5. megmérettetése volt. - Korábban - más versenyeken-  már bezsebeltem három bronz és egy arany érmet, de talán ez a győzelem jelent a legtöbbet számomra - állítja Fanni, aki egyben köszönetet mondott a színvonalas versenyért Pálmaffy Barbara szervezőnek is.

Fanni-versenyen5.jpg

-Nagyon jól éreztem magam a színpadon és a felkészülést is imádtam. Nagyon köszönöm Szeles Enikőnek, hogy elindított ezen a pályán, további edzőimnek, Litkei Dorottyának, Szlávy Eszternek és Simonyi Annának a felkészítést, a támogatást és persze szeretteimnek és családomnak, hogy mellettem álltak, állnak. Nagyon sokat jelentett, hogy ott láthattam őket a közönség soraiban. A jövőben mindenképpen szeretném folytatni a versenyzést és szeretnék tovább fejlődni- zárta szavait Sándor Fanni.

Fanni-versenyen2.jpg


A smink és a besamel

2018/04/04 Címkék: jegyzet.

Ma divat keménynek lenni, belevalósnak, minden akadályt leküzdőnek, túlélőnek!!! Főleg a virtuális világban divat fitogtatni mennyire fasza gyerek vagy: egy elképzelt játékban, az edzőteremben, egy versenyen, vagy épített pályán, akárhol, bárhol, de bizonyítani kell, hogy mennyire brutális és iszonyatos túlélő vagy, aki MINDENT kibír, aki várja a küzdelmet, aki keresi a kihívást, aki vállalja a kockázatot… mert hát ezek népszerűek, ezekről lehet posztolgatni, „szerényen fényezgetni magunkat”- micsoda képzavar ugye… Na de láthatjuk, hallhatjuk, olvashatjuk… hogy na tessék, „ezt IS megcsináltam, igazi kemény fasza, csávó, csaj vagyok…”


Hmmm tényleg?? és mi van veled a való világban? Tudod, ott ahol számlákat kell fizetni, ott, ahol helyt kell állni, apaként, anyaként… feleségként, családfenntartóként, alkalmazottként, vagy vállalkozóként…. ott mi van veled??? Ott is fasza kemény, bevállalós vagy, vagy sírsz, mint egy kislány, ha szembe jön egy probléma és minden egyes közelgő konfliktustól összerezzensz???? Igaz, arra nem jönnek lájkok a közösségi oldalakon, mert a kutyát sem érdekli, hogy hulla fáradtan a munkás ruhádat éppen letolva te hozzáfogsz UNO kártyázni a gyerekeiddel… vagy az, hogy éppen 3 tűzhelyen dolgozol mosogatógép ki-bepakolással párhuzamosan, mert hát ünnepek ide vagy oda, a nagy menü készülése KÖZBEN IS meg kell etetni a családot… a kócos, copfos, karikás szemeket nem szereti a média, csak a mű szart… amikor odaállnak a kétszer használt serpenyő mellé, kisminkelve, beállítva, előadva, hogy főz, oszt szerencsétlen azt sem tudja hogy mi az a besamel…. púder, körítés, elterelés… de miről is??? a saját szerencsétlen életedről??? Szép dolog, ha valós eredményt tudunk felmutatni bármilyen téren is, dicsérendő a szorgalmas munka, de amíg a hétköznapokban nem álljuk meg a helyünket és nem tudjuk nagylányként/nagyfiúként önállóan megoldani a dolgainkat, addig ne akarjuk már elhitetni, hogy mennyire nagy ászok vagyunk…. mert az összkép nemcsak hogy siralmas, de szánalmas is lesz… A valós élettől nem létezik keményebb dolog, ha ott bizonyítasz, bármilyen területen képes leszel rá, mert megtanultad, mi az igazi kitartás és küzdelem...

DSC_4484.jpg


Girja versenyen bizonyítottak a klubtagok

Márciusi versenyhírünk a klub girja csapatáról szól, akiket Kakuk László készített fel a százhalombattai versenyre. A Tavaszi Csaptjátékok nevű Giri sport verseny az IGSF magyar Giri sport szervezethez kötődik. A házigazda Szél Pál többszörös girja bajnok, öt danos Judo mester volt.

Alább Kakuk László beszámolóját olvashatjátok a versenyről:

„Csapatonként 3 versenyszámban kellett nevezni, amely: a lökés, szakítás és hosszú-ciklus gyakorlatokból állt, az IGSF szabályrendszerén belül, ami 10 perces gyakorlati időt jelent. (Egykezes gyakorlatoknál egy kézváltás engedélyezett. ) Igen népes mezőny jött össze. Voltak Ceglédről, Kecskemétről. Jöttek a veresegyházi klubtól és a helyi százhalombattai klub is természetesen és Csürke Csabiék csapata. Egy fiú és egy lány csapattal neveztünk. Lányoknál Siraki Dóra szakítás, Deák Kalapos Anett hosszú ciklus és Kovács Dalma lökés versenyszámban indultak. Fiúknál Nagy Máté szakítás, Nagy Gabi lökés, Krapu pedig hosszú ciklusban. Azt kell mondjam, igen erős mezőny jött össze, már ha csak Csabiékat is alapul vesszük! Tudván azt, hogy 10 perces versenynek ígérkezett, így erős felkészülés vette kezdetét januárban. Mindannyian kitettünk magunkért, hiszen a 10 perces gyakorlat már nem piskóta! Megterheli a szervezetet, el kezd savasodni az izom, ha nem jól osztod be az erődet. A fiú csapatból először én kezdtem az első körben, mint tapasztaltabb résztvevő. Három platformon állva egymás mellett más csapatok versenyzőivel egyszerre hajtjuk végre a gyakorlatokat. Én 96 ismétlést csináltam 2x16 kilós golyóval. Talán lehetett volna még több db is, de inkább az volt a cél, hogy a 10 perc egyenletesen és szép kivitelezéssel menjen végig. Aztán a harmadik körben következett Anett hosszú ciklusban (akiről tudni kell, hogy betegeni vállalta a verseny!).  Sajna nem tudta végig vinnia 10 percet, de 8 percig állta a sarat, amely elképesztő eredmény!

girja-team.jpg

Aztán a fiúk közül Máté lépett színre, mint első áldozó szakításban. Sajna neki sem az elvárások szerint sikerült, de az első versenyén legalább túl tette magát! Mivel Máté nagyon ügyes és erős, ezért a továbbiakban biztos vagyok benne, hogy jól fog szerepelni! Majd Dórika következett. Szegény Dóri is többet várt el magától! Szerintem a legnagyobb felkészülés mögötte áll! Mégis valami történt a karjával, ami miatt idő előtt kellett befejezni neki a 10 percet szakításban. De így is szép darabszámot hozott össze! A következő fellépő, Nagy Gabi volt! Hát mit mondjak... Ez frenetikus volt! 10 percben ekkora súllyal, ilyen kitartással... Az elvárt eredményét jócskàn túllépve, 124 lökést hajtott végre 2x16 kg-mal. Az utolsó egy percben látod, ahogy már várja a véget! Azt hinné az ember, hogy mindjárt össze esik! De nem! Valami elképesztő hajrával a végén mèg 15 db-ot csinàlt az utolsó egy percben! Óriási tapsot kapott! Majd a legvégére maradt a másik újonckánk, Kovács Dalmi, aki lökésben indult. Szegény nagyon izgult, de mint a végén kiderült, nem volt miért! Kiváló eredménnyel 176 ismétléssel fejezte be a gyakorlatot! Az utolsó egy percet már torkunk szakadtából kiabáltuk végig egy csapatként! Szinte mást nem is lehetett hallani csak, hogy -MÉG EGYET! -NEM SOK VAN MÀR! LE NE TEDD!!! A végeredmény a lányok hatodik még a fiúk a negyedik helyen zártak. Végtelenül büszke vagyok a csapat minden tagjára! Mindenki 120 %-an teljesített! Gratulálok minden egyes résztvevőnek! Köszönjük még, Séber Juditnak és Tóth Tímeának, hogy eljöttek és szurkoltak nekünk! A sok elégetett kalóriát természetesen egy közös korai vacsorán pótoltuk egy közeli csárdában!"

girja-team2.jpg


A siker

2018/03/22 Címkék: jegyzet.

Ha azt hiszed, a siker csak azon múlik, hogy találj valakit, aki támogat, TÉVEDSZ!!! Ha azt hiszed, egyedül a pénzen múlik, TÉVEDSZ!
Ha nem hiszel CSUPÁN ÖNMAGADBAN, abban hogy TE ÖNÁLLÓAN képes vagy rá, BASZHATOD!!! Nem csodák, meg szponzorok kellenek ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaid, hanem ÖNMAGAD! Az az önmagad, amelyik ki mer állni magáért, NEM AZ, amelyik nem meri vállani önmagát, amelyik adja a kis elvárt konszolidáltat, aki nem szól semmiért, inkább szemlesültve odébb áll… mert ha így teszel olyan is maradsz…és ott is maradsz…. és pont annyit is érsz…. Ha igazán akarsz valamit, annyira akarod, hogy minden téged körül vevőt „megfertőzöl” vele… egy idő után mindenkire „ráragad” ez a vágy, hogy hozzuk össze….csináljuk meg…és csupán azért, mert meggyőzöd őket az őszinte(!) lelkesedéseddel….lehet nem leszel milliomos belőle- de az a vicc az egészben, hogy mindeközben nem is foglalkozol a pénzzel- amúgy TUTI nem leszel milliomos belőle.….😀 DE, jó érzéssel fog eltölteni, hogy ŐK MIND miattad csinálják… TE kellesz nekik… itt vannak, veled vannak, dolgoznak, ŐK bennem hisznek, tehát SOHA sem hagyhatod cserben őket…. és ez nem egyszeri dolog, itt minden nap helyt kell állni…nem okozhatsz csalódást…
ebben a sikersztoris cuccban az a legdurvább hogy senkit sem érdekelnek a hullámvölgyeid, a csapongásaid, az elbizonytalanodott pillanataid! Itt rendszeresség kell, olyan ember és olyan rendszer, akire és amire lehet számítani, ami ott van Karácsonyonykor, Húsvétkor, off szezonban, fő szezonban, mindenkor… ha erre nem vagy képes húzz sorszámot és legyél a 85. próbálkozó, aki ugye mindenki mást okol majd a sikertelenségeiért, kivéve ÖNMAGÁT persze!!! A sikerhez nem feltétlenül versenyt kell nyerni, vagy feltalálni valamit, vagy dúsgazdaggá válni… a siker annyi, hogy kihozod magadból a maxot, amit ki tudsz a nyomorúságos, szerencsétlen múltad ellenére…. a siker annyi, hogy képes vagy talpra állni 2*3* 100* ha úgy van, önerőből, büszkén, felemelt fejjel….

DSC_4589.jpg


VII.campENIway

Az első téli, de MÁR A HETEDIK edzőtáborunk, 45 részvevővel, body-pump, spartan girja, nyújtás, rúdfitnesz órákkal, gyerekedzéssel, bowlinggal, fallabdával, wellness-szel, masszázzsal, közös vacsorákkal, kártya partikkal, nagy beszélgetésekkel, szülinappal és névnappal, újoncokkal és régi csapattagokkal vidáman, felszabadultan csak ahogyan szoktuk...... :)

IMG_0848.JPG

2018. februárjában az eddzeniway klub 45 fős csapatát vittem edzőtáborozni a hotel Wellamarinba egy hosszú hétvégére. Családosok, szinglik, 10 gyerek....gyakorlatilag mindenféle korosztály 4-63 éves korig. Az edzéseink gond nélkül zajlottak a konferencia teremben... a wellnesst a medencével, a szaunákkal, a szeánszokkal, a masszázzsal mind élveztünk, úgy mint a fallabdát, vagy a gyerekek a bowlingot.....a finom svédasztalos vacsorákhoz külön termet kaptunk, ha éjszaka bandázni, beszélgetni, iszogatni akartunk a kávézó zárt ajtaja mögött azt is megtehettük.

Ez volt az első téli, wellness edzőtábora a csapatnak, de nagy esély van rá, hogy nem az utolsó!

A tábor fotóiból válogatás ITT látható és az eddzeniway facebook oldalán, ITT.

IMG_0764.JPG

 

 

 

 

 

 


Pörgés, illem, nyomkodás...

2018/02/13 Címkék: jegyzet.

Ettől az istenverte virtuális világtól kialakult az emberekben valamilyen idióta ferde hajlam…. pötyögni, tekerni, kommentelni, lájkolni, osztani KELL, egy percre sem szabad megállni!!! jajjj meg törölni, tiltani is KELL…minden áron meg KELL nyilvánulni…. tudatni KELL, hogy te mit gondolsz, mit érzel, kinek az oldalán állsz ÉPPEN! :D

Lájk- megosztás- és kommentelési verseny, mintha az lenne a mérvadó az életben.…mintha abból venne az ember kenyeret…. oszt nem…se kenyeret, se ruhát, se cipőt, de még egy doboz fogpiszkálót sem adnak a lájkokért és nem is jelentenek semmit a világon… mert valójában nem léteznek, értitek? A körülötted levők léteznek… a párod, az anyád, a gyereked, az a pár barát, akit fel tudsz hívni, ha szükségetek van egymásra… az eszeveszett nyomkodás közben úgy ebbe belegondoltok???

Szerinted, tényleg érdemelnek bármennyi figyelmet is az irígységtől fuldokló, ugyanakkor bájosan mosolygó ismerősök, akik azt lesik, most éppen mibe tudnak a hátad mögött belekötni???  vagy szerinted egy másodpercnyi figyelemre is méltóak a nagy „vagányan” összeállt szövetkezők, akik most falkában erősebbnek érzik magukat… Kacagni való, hogy csak így merik hallatni a hangjukat…

Amúgy észre kell venni, reális, objektív visszajelzéseket főként azok az ismeretlenek tudnak küldeni, akik nem várnak tőled semmit, nincsenek rád utalva, nem függenek tőled…  csak külső szemlélők… néznek, látnak, észrevesznek… s őket nem lehet becsapni, megtéveszteni… ők nem elfogultak….

Én úgy látom, igazából meg kell húzni egy vonalat a folyamatos, tekerés, üzenetküldés és telefonálgatás határát…. ki kell jelölni azt az időszakot, amikor igen is csak arra figyelsz, aki veled van, csakis rá és nem másra…legyen az a gyereked, a szerelmed, az édesanyád vagy egy jó barát…

Egy jó 10-15 éve még ILLETLENSÉG, volt valakit este 8 után, vagy hétvégén, főleg vasárnap keresni, zaklatni pl munka ügyben… akkor még bunkóságnak számított családos embereket felállítani a vasárnapi ebédasztaltól, csak mert te akkor akartad a dolgodat elintézni vele… akkor mindenki tudta, hogy ez pofátlanság, de mára mintha ezt elfelejtették volna az emberek…

A hétvégéből munkanapok lettek…és NEM, nem csak mert kell a pénz az embereknek…mindenkinek a saját döntése hogyan él… mi az, amiért megéri beáldozni a szabadságot, a semmit tevést, a közös főzést, a közös házkörüli munkát….

Azért mert a világ felgyorsult nekünk nem kell! Ne űzzük-hajtsuk a gyerekeket és önmagunkat ne vállaljunk túlon-túl fel mindent… mert tény, sokat kibírunk, ha rá vagyunk kényszerítve, DE egy pont után rájövünk, hogy nem éri meg folyamatosan belekényszeríteni magunkat a pörgésbe….mert aki nem tud kikapcsolni, lelazulni, semmit tenni,  az egy idő után eredményeket sem képes felmutatni…

nagyszombati-edzes13.jpg

 

 


az ítélkezés.....

2018/01/21 Címkék: jegyzet.

Anyám azt szokta mondani, h „nyugtával a napot kislányom”…. vagyis, ne ítélkezz, mert sohasem tudhatod, h mi vár még rád….

mert hogy mit is gondolsz TE, aki ítélkezel?

TE különb vagy?

TE magasabb szinten állsz??

TE többet értél már el, mint az, akit kritizálsz?

Ki vagy TE??? Milyen jogon mondasz ítéletet mások felett?

Ismered az életét, az utat, amit bejárt?

Tudod ki és miért bántotta? Tudod, hogy min ment már keresztül? Tudod, hogy miért gyengült el egy nehéz szituban?

Bírálod a döntését és kuncogsz a helyzeten, amibe sodorta magát? mindeközben TE maradsz a szarban, amiben eddig is voltál, szépen, csöndben, csak nehogy konfrontálódj…

kussolsz és hol ide, hol, oda állsz, mikor hol jobb a szél állás, mikor hol kapsz több figyelmet…. szólni nem mersz, azt, amit igazán gondolsz, végképp nem…. mosolyogsz inkább idiótán, lájkolgatsz nyakra-faszra, igyekszel részt venni mindenben, mert félsz, hogy valami fontosról lemaradsz, valami lényegesből kimaradsz….

ÉS TE TÉLKEZEL….

TE, aki egy hangember vagy,

TE, aki FÉLSZ!

Be vagy szarva a visszacsatolástól, a nagy átlag véleményétől….

De TE Ítélkezel!!!

de ahogy anyám szokta mondani…”nyugtával a napot” ,mert hátha egyszer összekaparod magad és mersz egy merészet lépni..

mersz kitűnni, más lenni, legalább egyszer az életben talán mered vállalni önmagad….

j1.jpg


Az ünnepek margójára.....

2018/01/01 Címkék: jegyzet.

egy este, amikor kabátzseb voltam baseball sapkával a fejem… a férjem meg egy répa, a nagy fiam terepjáró, a lányom gyertya, az ikertestvére meg Mastodon….

ott ültünk a nappaliban egy papírcetlivel felcímkézett baseball sapkával a fejünkön, köntösben és pizsiben az év utolsó napján….. a telefonom otthagytam az asztalon és csak azt hallgattam, h eszeveszetten csipog….ránéztem… jöttek a BUÉK-os értesítők, üzik… gyorsan le is vettem a hangot, még a rezgést is.... és visszaültem a kanapéra, hátha ki tudom találni, hogy mi lehetek…. azt már tudtam, hogy valaminek a valamije..és tárgy…. vicces volt és türelemjáték is…hiszen hol az egyik, hol a másik gyerek sértődött meg valamin….hol pedig apás cigiszünet szakította meg a szilveszteri családi show-t.

van kerekem? Játék vagyok? egy növény??? milyen növény? rákérdezek, kecske??? nem…most sem kecseke….. :D

Virág annyit csacsogott, hogy végül szinte mindent és mindenkit elárult…Boti folyton fejen állt, nem bírt egy helyben ülni, Bendi totál kivolt rájuk, hogy nem tudnak normálisan játszani…Kristóf meg 10 percenként cigizni akart…. én meg ott ültem hatalmasokat kacagva, amikor Boti minden egyes körben elsütötte, hogy ”tuti, hogy kecseke..” ott ültem és azon gondolkodtam, hogy 11 éves házasságunk alatt búcsúztattam már az óévet fergeteges házibuliban, vagy discoban, elegáns hotelben Athéban,  vagy Szicílián, Máltán romantikázva, voltam már felejthetetlen utcai zsúron Madridban, vagy a felhőkarcolók között Bangkokban, de ez az este MINDENT VITT! Nincs fotó, sem video, mert csak egymásra figyeltünk és mert mind a négyen utálják a majomkodást…

szóval jár egy családnak a pillanat varázsa…  jár a bezárkózás, jár a meghittség…. és tessék kihasználni, kipróbálni, MEGÉLNI……

mert MEGÉRI!

IMG_7192.JPG

 

 

 

 


Évzáróztunk

Idén ismét csúcsot döntöttünk minden téren...nem csak az egyik legelsöprőbb évet tudhatjuk magunk mögött, hanem egy parádés 150 fős évzáró bulit is. Jutalmak, utazási utalványok, ízletes ételek, igényes produkciók, szelfi fal, fergeteges zene és hangulat jellemezte az idei évzárónkat, ahol hazánk egyik top dj-je, a Music Killers Dj Show törzstagja, DJ Nara szolgáltatta a zenét, valamint egy salgótarjáni tehetség, Földi Dani.

A székesfehérvári Andromeda Travel felajánlásának köszönhetően idén 6 hűséges csapattagomat egy egy hetes görögországi utazással, illetve  2 db 35.000 Forint értékű üdülési utalvánnal jutalmazhattam meg.

Nos ők kapták a szállásfelajánlást: Siraki Dóri, Rakonczai Enikő, Bartkó Krisztina, Fikó Róbert, Földi Vitor és Nagy Tamás.

Az utazási utalványokat pedig egy olyan kis csapatnak ajándékoztam, akik itt, nálam lettek barátok, rendszeres vendégeim és tudom, hogy idén közös nyaralást is terveznek. Részemről ezzel az utazási utalvánnyal szeretnék hozzájárulni az élményeikhez. Az évek óta stabil, hétfőnként hatkor összeállt SZUPERCSAPAT tagjai kapták és Béres Éva valamint Séra Szilvia vehették át.

Ez utóbbi felajánlást,a görögországi Makrygialos üdülőhelyen lévő Star Beach apartmanos tengerparti nyaralásra válthatják majd be a csapattagok.

Az évzáró rendezvényünk fénypontja volt még Nagy Tamás összefoglaló kisfilmje a 2017-es évünkről, amely mindent elmomd, minden bemutat.....

A rendezvényünkön Csatlós Norbert fotózott a salgótarjáni Firka Dekorációs műhely által készített szelfi fal előtt és persze az est minden fontosabb mozzanatát megörökítette. A képekből válogatást ITT találhattok... íme néhény ízelítőnek...

EddzENIway_2017_082.jpg

EddzENIway_2017_178.jpg

Ngoc Minh Tran is készített jó néhány bulifotót, mint pl ez is:

IMG_7400.JPG

Az eddzeniway FB oldalán pedig az eseményen készült összes fotót megtekinthetitek.


A vendég dönt és értékel....

mert a vendég dönti el, hogy ki a jó edző, hogy ki az, aki motiválja, ki az, aki képes kihozni belőle, ami ott bújkál legbelünl.. a vendég dönt, nem a társadalmi elvárások, nem a rosszindulatú, hazug pletykák, nem az irigy, gonoszkodó ismerősök, a VENDÉG, akivel lehet néha kiabálok, akire kemény rászólok, akinek megmondom, hogy "ha nem hagyod abba a cola ivást én itt látni sem akarlak többet..." lehet finomkodni is, meg közben nagyokat pillázni, értetlen boci szemekkel... de az nem az én stílusom.... határozottan., céltudatosan és rendszeresen tenni kell azért, hogy örömmel tudjunk a tükörbe nézni.... Számora az edzés az, amit végig kell csinálni... akinek meg unalmas... hát az menjen lambadázni...

Nos, egy neve elhallgatását kérő vendégem alábbi sorai számomra a legjobb visszaigazolás! ÉN EZÉRT CSINÁLOM, EZÉRT ÉRI MEG.....

„úgy írom neked ezt az üzenetet, hogy közben potyognak a könnyeim. Sírok,mert ha TE nem vagy, akkor én még most is a májusi állapotban tengődnék.. Abban az állapotban, amiben utáltam tükörbe nézni, utáltam bárhová is elindulni, mert nem tudtam csinosan felöltözni, hiába mentem el fodrászhoz, vagy csináltattam egy szép sminket, a teljes összkép akkor sem mutatta azt, amit látni és érezni szerettem volna. Mondják sokszor, hogy nem a külső számít...De igenis számít!!! Mert ha nem érzed jól a bőrödben magad, akkor az rányomja mindenre a bélyegét, a kedvedre, a hangulatodra, a házas életedre, arra hogy a gyerekeid egy magabiztos, kiegyensúlyozott, boldog anyukát kapnak, vagy egy depis, szomorú, elégedetlenkedő búvalba...ott valakit. Az már csak mellékes, hogy a rendszeres mozgásnak tudom be azt is, hogy hónapok óta nem fáj a derekam, pedig azelőtt volt, hogy nem bírtam egyik pillanatról a másikra kimászni az ágyból, annyira fájt...és gyakorlatilag minden előjel nélkül, bármikor meg tudott fájdulni. Leírhatatlan, szavakkal elmondhatatlan a köszönet és a hála Neked, mert elindultam végre egy olyan úton, ami minden szempontból csak jót tett velem!...és ezt Neked köszönhetem!!!!Melletted nem adtam és nem adom fel!"

 Nikim.jpg


Edzés: Szeles Enikő

3100 Salgótarján, Rákóczi út 78.

Telefon: +3620-280-7178

E-mail: szeles.eniko@toldinet.hu

Táplálkozás: Keviczki Viktória

3100 Salgótarján, Rákóczi út 78.

Telefon: +3630-523-1549

E-mail: taplalkozas@eddzeniway.hu